Gebouwbeheer 1

12 mei 2022Service, Uncategorized

Gebouwbeheer gaat veel verder dan goed zorgen voor het gebouw waarin jij en je collega’s werken.

Het is een afgeleide van de visie en de doelstellingen van je organisatie. Voor facilitair medewerkers is het de uitdaging om de belangen van de organisatie en medewerkers goed te vertalen naar adequate gebruikerseisen en heldere processen voor beheer van gebouw en installaties.

Als verantwoordelijke voor het beheer van één of meer gebouwen ben je op tactisch of operationeel niveau bezig met huisvesting in de breedste zin van het woord. Dat wil zeggen, beheer en onderhoud van het gebouw in relatie tot de dienstverlening aan en het welzijn van de gebruikers. Het doel is dat medewerkers prettig en effectief kunnen functioneren. Na het volgen van de opleiding Gebouwbeheer kun je jouw functie nog beter en professioneler uitvoeren.
Possible biedt naast het reguliere aanbod opleidingen voor gebouwbeheer ook incompany opleidingen.
Enkele reacties van deelnemers:
 • Dit is een zeer interessante en leerzame opleiding. Heel veel onderdelen zijn direct in de praktijk toe te passen. Ook de leraar is erg duidelijk, heeft veel voorbeelden vanuit de praktijk en er is veel interactie met de mede cursisten.
 • Veel aspecten van het gebouwbeheer bijgeleerd, trainer zeer bevlogen en die weet waar hij over les geeft. Duidelijke uitleg van de lesstof en ook prettig om de volgende dag al de PowerPoint presentatie binnen te hebben zodat je niet de hele dag aan het schrijven bent van lange notities.
 • Er wordt genoeg tijd genomen om de onderdelen te bespreken en ook wij kunnen ons verhaal kwijt. Hierdoor was de opleiding een boeiende ervaring.
 • Veel praktijkvoorbeelden en niet alleen maar sheets oplezen.
 • Possible verzorgt een complete, goed te volgen en op maat gemaakte opleiding.
 • Zeer informatief en de docent heeft brede kennis over diverse zaken.
 • Heel goed, veel uitleg gehad. Bijvoorbeeld over onderhoudswerkzaamheden, veiligheid en contracten.

Deze opleiding bestaat uit 5 modules:

 1. Huisvestingmanagement
 2. Tactisch en operationeel onderhoud
 3. Gebouwbeheersystemen (GBS) en Domotica
 4. Het nieuwe werken en basis bouwkunde
 5. Duurzaam gebouwbeheer

Schrijf je in?

Wil je ook in ontwikkeling blijven en ervaringen met collega gebouwbeheerders delen? Schrijf je dan nu in voor de opleiding via de possible opleidingsportaal.

Uiteraard bieden we de opleiding ook incompany aan. Wil je meer weten? Mail dan naar info@possible-opleidingen.nl.

Meer nieuws in deze categorie

CODE ROOD! Jaarlijks 3 miljoen incidenten van agressie en geweld tegen professionals. Hoe komt dat en hoe nu verder? (bron: TNO) Na de vakantie starten we weer in Assen, Amersfoort, Eindhoven of incompany bij jou op locatie. De training kent een prettige afwisseling...

Lees meer
Welke (facilitaire) opleiding past bij mij?

Welke (facilitaire) opleiding past bij mij?

Als professional wil je in ontwikkeling blijven. Toch is het niet altijd makkelijk om de stap naar een opleiding écht te zetten. Een van de belemmeringen is de keuze van de juiste facilitaire opleiding. Een opleiding die goed past bij je werk, ervaring en interesses....

Lees meer