Global Flex Security: “Beveiligen met net dat beetje meer!

23 apr 2018Service

Global Flex Security is een beveiligingsorganisatie gespecialiseerd in het leveren van vakkundige betrouwbare beveiligers.

Global Flex Security kan u voorzien in verschillende soorten van beveiliging denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  •  Objectbewaking
  •  Winkelsurveillance
  •  Receptiediensten
  •  Surveillancediensten
  •  Evenementbeveiligers
  •  Toezichthouders
  •  Havenbeveiliging

Naast de reguliere beveiligingstaken heeft Global Flex Security haar dienstenpakket uitbereid. Met ingang van 1 mei kunt u bij Global Flex Security ook terecht voor gekwalificeerde Mangatwachten.

Ook voor facilitaire ondersteuning vind u in Global Flex Security de partner. Op het gebied van Post en Archief-, Repro-, Schoonmaak- en cateringmedewerkers zoeken wij samen met u naar de juiste oplossing.

Bent u opzoeken naar een betrouwbare en kwaliteit gerichte partner met ruime beveiligings- en facilitaire ervaring, dan is Global Flex Security de partner voor u! Mail ons voor een vrijblijvende offerte security@globalflex.nl of neem telefonisch contact met ons op via 050-5470065.

Meer nieuws in deze categorie

Welke (facilitaire) opleiding past bij mij?

Welke (facilitaire) opleiding past bij mij?

Als professional wil je in ontwikkeling blijven. Toch is het niet altijd makkelijk om de stap naar een opleiding écht te zetten. Een van de belemmeringen is de keuze van de juiste facilitaire opleiding. Een opleiding die goed past bij je werk, ervaring en interesses....

Lees meer
Gebouwbeheer 1

Gebouwbeheer 1

Gebouwbeheer gaat veel verder dan goed zorgen voor het gebouw waarin jij en je collega’s werken. Het is een afgeleide van de visie en de doelstellingen van je organisatie. Voor facilitair medewerkers is het de uitdaging om de belangen van de organisatie en medewerkers...

Lees meer