Global Flex Security: “Beveiligen met net dat beetje meer!

23 apr 2018Service

Global Flex Security is een beveiligingsorganisatie gespecialiseerd in het leveren van vakkundige betrouwbare beveiligers.

Global Flex Security kan u voorzien in verschillende soorten van beveiliging denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  •  Objectbewaking
  •  Winkelsurveillance
  •  Receptiediensten
  •  Surveillancediensten
  •  Evenementbeveiligers
  •  Toezichthouders
  •  Havenbeveiliging

Naast de reguliere beveiligingstaken heeft Global Flex Security haar dienstenpakket uitbereid. Met ingang van 1 mei kunt u bij Global Flex Security ook terecht voor gekwalificeerde Mangatwachten.

Ook voor facilitaire ondersteuning vind u in Global Flex Security de partner. Op het gebied van Post en Archief-, Repro-, Schoonmaak- en cateringmedewerkers zoeken wij samen met u naar de juiste oplossing.

Bent u opzoeken naar een betrouwbare en kwaliteit gerichte partner met ruime beveiligings- en facilitaire ervaring, dan is Global Flex Security de partner voor u! Mail ons voor een vrijblijvende offerte security@globalflex.nl of neem telefonisch contact met ons op via 050-5470065.

Meer nieuws in deze categorie

GroBusiness – Route2Market

GroBusiness – Route2Market

Wij van GroBusiness, organiseren op dinsdag 12 april ons allereerste live GroBusiness café voor MKB in Stad en Ommeland. Tijdens het café gaan we in op de Route2Market, het nut én de noodzaak van een gestructureerde marktbenadering, versterkt door het snel...

Lees meer
S&S Systems internationaal met Andon-bord

S&S Systems internationaal met Andon-bord

S&S Systems heeft een revolutionair multi-level, interactief Andon-bord afgeleverd voor procesoptimalisatie bij Emerson. Emerson Automation Solutions, onderdeel van het wereldwijde Emerson Inc., is een wereldwijd Fortune 500 productiebedrijf dat technologie en...

Lees meer