Grodal: Actualiteit

30 mrt 2020Service

In de eerste plaats hoop ik, dat iedereen dit schrijven in goede gezondheid mag ontvangen!

We maken een bijzondere tijd mee met elkaar. De afgelopen maanden hebben we, grotendeels op afstand, gezien hoe het virus zich in China ontwikkelde en langzaam richting Europa kroop. Twee weken geleden kondigde de Nederlandse regering de eerste Corona-maatregelen aan. Inmiddels zijn we beland in een situatie die een ontwrichtende impact op ons leven en onze economie heeft. Waar we over een maand of een half jaar staan, laat zich niet voorspellen.

De logistieke sector draait overuren om alles zoveel mogelijk in goede banen te leiden. Zowel over de weg, over het water, over het spoor als door de lucht. We moeten  inspelen op de mogelijkheden en de onmogelijkheden waar we mee geconfronteerd worden.

Gelukkig druppelen er ook wat positieve berichten binnen. De situatie in China lijkt steeds een beetje meer onder controle en de leveringen uit China komen weer op gang. Zojuist hoor ik op de radio dat in de stad Wuhan de eerste winkels weer opengaan.

 

Wij als Grodal B.V. hebben ook maatregelen genomen. De gezondheid van onze medewerkers komt op de eerste plek en daarom werken een aantal van ons vanuit huis en is de rest op kantoor. We zijn allemaal goed bereikbaar en wij staan zoals gebruikelijk voor u klaar.

Ook voor advies en informatie over de verschillende modaliteiten en de maatregelen in de betreffende landen kunt u ons benaderen.

Voor ons als allround Expediteurskantoor is het ook een bewogen periode, maar we blijven goed op de hoogte van alle ontwikkelingen en hiermee houden we onze service hoog in het vaandel.

 

Ondanks alles is het belangrijk om positief te blijven en van deze situatie te leren. Elkaar ondersteunen daar waar mogelijk.

Samen komen we er zeker uit

Meer nieuws in deze categorie

Welke (facilitaire) opleiding past bij mij?

Welke (facilitaire) opleiding past bij mij?

Als professional wil je in ontwikkeling blijven. Toch is het niet altijd makkelijk om de stap naar een opleiding écht te zetten. Een van de belemmeringen is de keuze van de juiste facilitaire opleiding. Een opleiding die goed past bij je werk, ervaring en interesses....

Lees meer
Gebouwbeheer 1

Gebouwbeheer 1

Gebouwbeheer gaat veel verder dan goed zorgen voor het gebouw waarin jij en je collega’s werken. Het is een afgeleide van de visie en de doelstellingen van je organisatie. Voor facilitair medewerkers is het de uitdaging om de belangen van de organisatie en medewerkers...

Lees meer