Hotel Spoorzicht & Spa

13 apr 2018Service

De lente is begonnen! Dit betekent dat er volop evenementen plaatsvinden in en rondom Groningen.

Bij Hotel Spoorzicht & SPA zit u er middenin: u geniet van de rust en natuur die de omgeving te bieden heeft, maar bent ook binnen 20 minuten in het altijd gezellige centrum van de stad Groningen.

 

Hemelvaartsdag en Pinksteren

Wat dacht u van een weekendje Groningen tijdens het lange Hemelvaart- of Pinksterweekend? Boek nu gelijk uw uitje. Tijdens deze feestdagen is onze SPA langer geopend zodat u nog meer kunt genieten van onze sauna's. Op Koningsdag is onze SPA gesloten.

 

Seizoensarrangement

Er even helemaal tussenuit… Kies voor ons seizoensarrangement van 2 of 3 dagen of één van onze andere arrangementen en ontdek wat Groningen allemaal te bieden heeft.

Meer nieuws in deze categorie

Welke (facilitaire) opleiding past bij mij?

Welke (facilitaire) opleiding past bij mij?

Als professional wil je in ontwikkeling blijven. Toch is het niet altijd makkelijk om de stap naar een opleiding écht te zetten. Een van de belemmeringen is de keuze van de juiste facilitaire opleiding. Een opleiding die goed past bij je werk, ervaring en interesses....

Lees meer
Gebouwbeheer 1

Gebouwbeheer 1

Gebouwbeheer gaat veel verder dan goed zorgen voor het gebouw waarin jij en je collega’s werken. Het is een afgeleide van de visie en de doelstellingen van je organisatie. Voor facilitair medewerkers is het de uitdaging om de belangen van de organisatie en medewerkers...

Lees meer