Hotel Spoorzicht & Spa

13 apr 2018Service

De lente is begonnen! Dit betekent dat er volop evenementen plaatsvinden in en rondom Groningen.

Bij Hotel Spoorzicht & SPA zit u er middenin: u geniet van de rust en natuur die de omgeving te bieden heeft, maar bent ook binnen 20 minuten in het altijd gezellige centrum van de stad Groningen.

 

Hemelvaartsdag en Pinksteren

Wat dacht u van een weekendje Groningen tijdens het lange Hemelvaart- of Pinksterweekend? Boek nu gelijk uw uitje. Tijdens deze feestdagen is onze SPA langer geopend zodat u nog meer kunt genieten van onze sauna's. Op Koningsdag is onze SPA gesloten.

 

Seizoensarrangement

Er even helemaal tussenuit… Kies voor ons seizoensarrangement van 2 of 3 dagen of één van onze andere arrangementen en ontdek wat Groningen allemaal te bieden heeft.

Meer nieuws in deze categorie

GroBusiness – Route2Market

Wij van GroBusiness, organiseren op dinsdag 12 april ons allereerste live GroBusiness café voor MKB in Stad en Ommeland. Tijdens het café gaan we in op de Route2Market, het nut én de noodzaak van een gestructureerde marktbenadering, versterkt door het snel...

Lees meer
S&S Systems internationaal met Andon-bord

S&S Systems internationaal met Andon-bord

S&S Systems heeft een revolutionair multi-level, interactief Andon-bord afgeleverd voor procesoptimalisatie bij Emerson. Emerson Automation Solutions, onderdeel van het wereldwijde Emerson Inc., is een wereldwijd Fortune 500 productiebedrijf dat technologie en...

Lees meer