Introductiebrief Global Flex Solutions

11 apr 2017Service

Wij zijn dienstverlener op het gebied van uitzenden, detacheren, payrolling en werving & selectie en het opleiden van flexibel personeel.

 

Global Flex Solutions

Uw betrouwbare partner in personeelsmanagement brengt werkgevers en werknemers samen. Als arbeidsmarktspecialist zijn we gericht op de ontwikkeling van mensen en bedrijven in de regio. Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring met het werven en bemiddelen en het opzetten van arbeidspools in verschillende branches. Global Flex Solutions vervult vacatures in de bouw, industrie, techniek, transport & logistiek en de facilitaire dienstverlening. Per soneel dat bij u past.

Als werkgever wilt u niet alleen een vacature vervullen; u zoekt iemand die wat betreft competenties en persoonlijkheid goed in uw organisatie past. Onze ervaren adviseurs helpen u graag met het vinden van geschikt personeel, voor de korte of lange termijn. Zo kunt u zich richten op uw kernactiviteiten.

Naast uitzending en werving & selectie, biedt Global Flex Solutions ook diensten aan als payrolling, pool management en het opleiden van gekwalificeerd personeel. Wij adviseren u graag over welke diensten het beste bij uw bedrijf passen. Van het gebruik van ons flexibele personeelsbestand tot het overdragen van uw juridische en administratieve werkgeverstaken, wij hebben voor u een oplossing op maat.

Wij zijn ook de gesprekspartner voor verschillende gemeenten en het UWV, dit in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), vanuit de participatiewet mensen uit het doelgroep register kansen en eventueel een opleiding te bieden binnen uw organisatie. U mag dan denken aan mensen die onder de Wajong, WSW of Wia te vallen. Global Flex Solutions is de regisseur en hebben verschillende samenwerkingen met gecertificeerde re-integratie bureaus en het UWV.

Global Flex Solutions heeft een persoonlijke benadering en kwaliteit staat bij ons voorop. Wij reageren snel op de dagelijks veranderende arbeidsmarkt.

Wilt u meer weten over wat wij kunnen betekenen voor uw organisatie? Bel 050-5470065 of stuur een email.

 

Met vriendelijke groet,

Global Flex Solutions.

Nieuweweg 50

9711TH Groningen

T: 050 5470065

E: Info@globalflexsolutions.nl

Meer nieuws in deze categorie

Welke (facilitaire) opleiding past bij mij?

Welke (facilitaire) opleiding past bij mij?

Als professional wil je in ontwikkeling blijven. Toch is het niet altijd makkelijk om de stap naar een opleiding écht te zetten. Een van de belemmeringen is de keuze van de juiste facilitaire opleiding. Een opleiding die goed past bij je werk, ervaring en interesses....

Lees meer
Gebouwbeheer 1

Gebouwbeheer 1

Gebouwbeheer gaat veel verder dan goed zorgen voor het gebouw waarin jij en je collega’s werken. Het is een afgeleide van de visie en de doelstellingen van je organisatie. Voor facilitair medewerkers is het de uitdaging om de belangen van de organisatie en medewerkers...

Lees meer