Jan Snel: Blik op de bouw – maart

1 apr 2020Service

De bouw is voortdurend in beweging en het is dan ook een uitdaging om al het nieuws in onze branche bij te houden. In 2020 nemen we daarom elke maand het laatste bouwnieuws onder de loep. Met deze keer aandacht voor de coronacrisis, het woningtekort en een nieuw registratiesysteem voor stikstof.

Jan Snel bouwt tijdelijke huisartsenboxen voor AZ Rivierenland

Voor het AZ Rivierenlanden in Bornem en Rumst heeft Jan Snel twee huisartsenboxen geplaatst. In deze ruimtes kunnen mogelijk besmette corona-patiënten worden ontvangen en wachten op het bezoek aan een dokter. Op die manier worden de patiënten uit de wachtkamers van de huisartsen en ziekenhuizen gehouden om besmettingsgevaar te voorkomen.

De genomen maatregelen om de corona-pandemie in te dammen zijn zwaar, maar noodzakelijk. Jan Snel helpt daar waar mogelijk bij de bestrijding van het coronavirus door de levering van tijdelijke (medische) huisvesting in welke vorm dan ook. Een goed voorbeeld zijn deze huisartsenboxen die afgelopen woensdag 19 maart in Bornem zijn geplaatst. De huisartsenboxen zijn een initiatief van het AZ Rivierenland, huisartsenkring Schelde-Rupel en de gemeentebesturen. Alle drie de partijen waren op zoek naar een mogelijke manier om besmettingsgevaar te voorkomen tussen (mogelijke) corona-patiënten en andere patiënten. Op deze manier kan contact worden vermeden.

De verschillende modulaire units worden aan elkaar verbonden tot drie ruimtes. Twee ruimtes doen dienst als dokterskabinet en in de andere ruimte zit een ontvangstmedewerker. AD Rivierenland heeft de ruimtes ingericht met het benodigde medische en administratieve materiaal. De units zijn binnen een paar dagen geplaatst en hiermee kon Jan Snel direct een flexibele en kwalitatieve oplossing bieden voor de dringende noodvraag.

Indien u ook direct tijdelijke (medische) huisvesting nodig heeft neemt u dan contact op met een van onze huisvestingsadviseurs.

Lees meer in onze nieuwsbrief.

Meer nieuws in deze categorie

GroBusiness – Route2Market

GroBusiness – Route2Market

Wij van GroBusiness, organiseren op dinsdag 12 april ons allereerste live GroBusiness café voor MKB in Stad en Ommeland. Tijdens het café gaan we in op de Route2Market, het nut én de noodzaak van een gestructureerde marktbenadering, versterkt door het snel...

Lees meer
S&S Systems internationaal met Andon-bord

S&S Systems internationaal met Andon-bord

S&S Systems heeft een revolutionair multi-level, interactief Andon-bord afgeleverd voor procesoptimalisatie bij Emerson. Emerson Automation Solutions, onderdeel van het wereldwijde Emerson Inc., is een wereldwijd Fortune 500 productiebedrijf dat technologie en...

Lees meer