Jan Snel: Blik op de bouw – maart

1 apr 2020Service

De bouw is voortdurend in beweging en het is dan ook een uitdaging om al het nieuws in onze branche bij te houden. In 2020 nemen we daarom elke maand het laatste bouwnieuws onder de loep. Met deze keer aandacht voor de coronacrisis, het woningtekort en een nieuw registratiesysteem voor stikstof.

Jan Snel bouwt tijdelijke huisartsenboxen voor AZ Rivierenland

Voor het AZ Rivierenlanden in Bornem en Rumst heeft Jan Snel twee huisartsenboxen geplaatst. In deze ruimtes kunnen mogelijk besmette corona-patiënten worden ontvangen en wachten op het bezoek aan een dokter. Op die manier worden de patiënten uit de wachtkamers van de huisartsen en ziekenhuizen gehouden om besmettingsgevaar te voorkomen.

De genomen maatregelen om de corona-pandemie in te dammen zijn zwaar, maar noodzakelijk. Jan Snel helpt daar waar mogelijk bij de bestrijding van het coronavirus door de levering van tijdelijke (medische) huisvesting in welke vorm dan ook. Een goed voorbeeld zijn deze huisartsenboxen die afgelopen woensdag 19 maart in Bornem zijn geplaatst. De huisartsenboxen zijn een initiatief van het AZ Rivierenland, huisartsenkring Schelde-Rupel en de gemeentebesturen. Alle drie de partijen waren op zoek naar een mogelijke manier om besmettingsgevaar te voorkomen tussen (mogelijke) corona-patiënten en andere patiënten. Op deze manier kan contact worden vermeden.

De verschillende modulaire units worden aan elkaar verbonden tot drie ruimtes. Twee ruimtes doen dienst als dokterskabinet en in de andere ruimte zit een ontvangstmedewerker. AD Rivierenland heeft de ruimtes ingericht met het benodigde medische en administratieve materiaal. De units zijn binnen een paar dagen geplaatst en hiermee kon Jan Snel direct een flexibele en kwalitatieve oplossing bieden voor de dringende noodvraag.

Indien u ook direct tijdelijke (medische) huisvesting nodig heeft neemt u dan contact op met een van onze huisvestingsadviseurs.

Lees meer in onze nieuwsbrief.

Meer nieuws in deze categorie

Welke (facilitaire) opleiding past bij mij?

Welke (facilitaire) opleiding past bij mij?

Als professional wil je in ontwikkeling blijven. Toch is het niet altijd makkelijk om de stap naar een opleiding écht te zetten. Een van de belemmeringen is de keuze van de juiste facilitaire opleiding. Een opleiding die goed past bij je werk, ervaring en interesses....

Lees meer
Gebouwbeheer 1

Gebouwbeheer 1

Gebouwbeheer gaat veel verder dan goed zorgen voor het gebouw waarin jij en je collega’s werken. Het is een afgeleide van de visie en de doelstellingen van je organisatie. Voor facilitair medewerkers is het de uitdaging om de belangen van de organisatie en medewerkers...

Lees meer