Kenneth Smit Training: Training Excellent Tendermanagement 13 september

30 aug 2017Service

'Het lukt mij niet om echt succesvol te zijn bij het binnenhalen van tenders en aanbestedingen! '

Als u zich herkent in bovenstaande citaat, dan is mogelijk de training Excellent Tendermanagement voor u de oplossing. Het programma start op 13 september a.s. te Nijkerk.

 

De training Excellent Tendermanagement is ontwikkeld in samenwerking met CINFIELD, Tendermanagement specialist. Deze training biedt een unieke mix van kennisontwikkeling op het gebied van 'tendering' en de ontwikkeling van verkoopvaardigheden in een commerciële organisatie. Vanuit de praktijk wordt inzicht geboden in de succes- en faalfactoren van Tendermanagement, als antwoord op formele inkooptrajecten (tenders en aanbestedingen). Deelnemers kunnen met nieuwe ideeën en een pro actieve benadering direct de eerste verbeterstappen zetten. Tenders zijn niet langer een struikelblok, maar een tactische sales uitdaging!

Zomervoordeel

Indien u inschrijft vóór 1 september a.s. ontvangt u per inschrijving 1,5 uur individuele coachting gratis.

 

Zomervoordeel Open Training kalender

Voornoemde zomervoordeel geldt ook indien u inschrijft voor een Open Training vermeldt op de Open Training kalender juli tot en met december 2017. Voor de betreffende Open Training kalender, klik hier. Let wel, hierbij geldt ook dat de zomervoordeel enkel bij inschrijvingen die vóór 1 september a.s. zijn ontvangen geldig is.

 

Inschrijven

Schrijf u in voor de training Excellent Tendermanagement door bijgaand inschrijfformulier ingevuld te retourneren. Voor de inschrijving voor een Open Training vermeldt op de Open Training kalender, gebruikt u het blanco inschrijfformulier en klikt u hier. Schrijf u dus snel in, want de actie verloopt donderdag 31 augustus!

Meer nieuws in deze categorie

GroBusiness – Route2Market

GroBusiness – Route2Market

Wij van GroBusiness, organiseren op dinsdag 12 april ons allereerste live GroBusiness café voor MKB in Stad en Ommeland. Tijdens het café gaan we in op de Route2Market, het nut én de noodzaak van een gestructureerde marktbenadering, versterkt door het snel...

Lees meer
S&S Systems internationaal met Andon-bord

S&S Systems internationaal met Andon-bord

S&S Systems heeft een revolutionair multi-level, interactief Andon-bord afgeleverd voor procesoptimalisatie bij Emerson. Emerson Automation Solutions, onderdeel van het wereldwijde Emerson Inc., is een wereldwijd Fortune 500 productiebedrijf dat technologie en...

Lees meer