Doe mee aan de CCSE® 2018 challenge en win!

5 apr 2018Service

We dagen je uit om deel te nemen aan de CCSE® Challenge 2018.

Deze Challenge bestaat uit 2 vragen op het gebied van het veilig werken met chemische producten. Heb je die vragen goed dan ontvang je een aspirant CCSE® certificaat. Dit certificaat is persoonlijk en geeft in 2018 recht op 10% korting op een CCSE® opleiding of op de CCSE-P® vervolgopleiding.

Maar let op, het wordt nog mooier. We loten één deelnemer uit de goede inzendingen, die de CCSE® opleiding met examen gratis mag gaan doen. Rond je dat examen als winnaar goed af, dan zetten we jou in het zonnetje! Als winnaar ontvang je namelijk naast de CCSE® opleiding met examen ook een interview over CCSE® in relatie tot jouw werk in het vakblad Safety. Aangevuld met een publicatie op de website Toxic.nl en in de nieuwsbrief Toxic.

Succes met deze uitdaging, win de kans op het behalen van de titel Certified Chemical Safety Expert met jouw persoonlijke promotie.

Klik op deze deze button. Succes!!!

Groet, Het Toxic Team.

Meer nieuws in deze categorie

Welke (facilitaire) opleiding past bij mij?

Welke (facilitaire) opleiding past bij mij?

Als professional wil je in ontwikkeling blijven. Toch is het niet altijd makkelijk om de stap naar een opleiding écht te zetten. Een van de belemmeringen is de keuze van de juiste facilitaire opleiding. Een opleiding die goed past bij je werk, ervaring en interesses....

Lees meer
Gebouwbeheer 1

Gebouwbeheer 1

Gebouwbeheer gaat veel verder dan goed zorgen voor het gebouw waarin jij en je collega’s werken. Het is een afgeleide van de visie en de doelstellingen van je organisatie. Voor facilitair medewerkers is het de uitdaging om de belangen van de organisatie en medewerkers...

Lees meer