Doe mee aan de CCSE® 2018 challenge en win!

5 apr 2018Service

We dagen je uit om deel te nemen aan de CCSE® Challenge 2018.

Deze Challenge bestaat uit 2 vragen op het gebied van het veilig werken met chemische producten. Heb je die vragen goed dan ontvang je een aspirant CCSE® certificaat. Dit certificaat is persoonlijk en geeft in 2018 recht op 10% korting op een CCSE® opleiding of op de CCSE-P® vervolgopleiding.

Maar let op, het wordt nog mooier. We loten één deelnemer uit de goede inzendingen, die de CCSE® opleiding met examen gratis mag gaan doen. Rond je dat examen als winnaar goed af, dan zetten we jou in het zonnetje! Als winnaar ontvang je namelijk naast de CCSE® opleiding met examen ook een interview over CCSE® in relatie tot jouw werk in het vakblad Safety. Aangevuld met een publicatie op de website Toxic.nl en in de nieuwsbrief Toxic.

Succes met deze uitdaging, win de kans op het behalen van de titel Certified Chemical Safety Expert met jouw persoonlijke promotie.

Klik op deze deze button. Succes!!!

Groet, Het Toxic Team.

Meer nieuws in deze categorie

GroBusiness – Route2Market

GroBusiness – Route2Market

Wij van GroBusiness, organiseren op dinsdag 12 april ons allereerste live GroBusiness café voor MKB in Stad en Ommeland. Tijdens het café gaan we in op de Route2Market, het nut én de noodzaak van een gestructureerde marktbenadering, versterkt door het snel...

Lees meer
S&S Systems internationaal met Andon-bord

S&S Systems internationaal met Andon-bord

S&S Systems heeft een revolutionair multi-level, interactief Andon-bord afgeleverd voor procesoptimalisatie bij Emerson. Emerson Automation Solutions, onderdeel van het wereldwijde Emerson Inc., is een wereldwijd Fortune 500 productiebedrijf dat technologie en...

Lees meer