Nederlandse Brandwonden Stichting: mogen wij in uw jaarplan?

14 sep 2020Service

De Nederlandse Brandwonden Stichting bestaat volgend jaar 50 jaar. U bent in deze jaren bij ons betrokken geweest. In het kader van ons lustrum, vraag ik nu uw inzet voor de komende 50 jaar brandwondenzorg. Uiteraard op een manier die bij u past.

Wat bedoel ik precies?

De Nederlandse Brandwonden Stichting is volledig afhankelijk van giften en schenkingen. Ik vraag u, als cadeautje voor ons lustrum, om een bijdrage. Zeker nu het aantal giften terugloopt door de corona-crisis, is uw steun namelijk erg hard nodig.

Op 16 juli 2021 zijn we jarig. Op dit moment, waarin u uw jaarplannen voor 2021 maakt, vraag ik uw aandacht voor onze grote wens: om in het kader van ons lustrum opgenomen te worden in uw jaarplan.

De steun die we vragen kan bestaan uit een bijdrage, maar ook uit initiatieven, tijd en actie. Er zijn immers talloze manieren waarop u ons kunt helpen, bijvoorbeeld:

  • Wellicht steunt u elk jaar al een goed doel en kiest u in 2021 voor ons?
  • Misschien wilt u een fondsenswervende activiteit organiseren, bijv. een veiling of (sportief) evenement?
  • U kunt een actie opzetten voor/ met uw leveranciers/ klanten? Dit kan een creatieve campagne zijn, maar ook het toevoegen van een donatieknop aan uw online kassa of donatie-qr-code bij uw fysieke kassa of facturen.
  • Misschien wilt u uw klanten de kans bieden donateur van de Nederlandse Brandwonden Stichting te worden? Op onze beurt kunnen wij hen als dank een gratis brandblusser toesturen.
  • Wellicht besluit u simpelweg een schenking te doen, omdat dit voor u fiscaal aantrekkelijk is?

En dit zijn slechts enkele opties waarmee u bijdraagt aan onze missie brandwonden voorkomen en leed door brandwonden tot een minimum beperken. Misschien heeft u andere ideeën. Indien gewenst, denken we graag mee. U kunt mij bereiken via adeboer@brandwondenstichting.nl of 06-81803080.

Wij zullen, zeker in de corona-tijd, geen budget vrijmaken om ons lustrum groots te vieren. Toch willen we graag communicatiekracht mobiliseren in onze lustrummaand. We hopen daarom dat u bereid bent om, indien dit mogelijk is, uw betrokkenheid bij ons werk juist in de maand juli van 2021 uit te dragen.

 

Lees de volledige nieuwsbrief hier.

Meer nieuws in deze categorie

Welke (facilitaire) opleiding past bij mij?

Welke (facilitaire) opleiding past bij mij?

Als professional wil je in ontwikkeling blijven. Toch is het niet altijd makkelijk om de stap naar een opleiding écht te zetten. Een van de belemmeringen is de keuze van de juiste facilitaire opleiding. Een opleiding die goed past bij je werk, ervaring en interesses....

Lees meer
Gebouwbeheer 1

Gebouwbeheer 1

Gebouwbeheer gaat veel verder dan goed zorgen voor het gebouw waarin jij en je collega’s werken. Het is een afgeleide van de visie en de doelstellingen van je organisatie. Voor facilitair medewerkers is het de uitdaging om de belangen van de organisatie en medewerkers...

Lees meer