Nieuw! Wagenborg Online – de handigste tool om 24/7 een kraan te huren

12 apr 2021Service

Wagenborg Nedlift introduceert een unieke en compleet nieuwe mogelijkheid om kranen te huren: Wagenborg Online. Wagenborg Online is een handige online tool waarmee gebruikers de juiste kraan voor hun project kunnen bepalen én deze direct kunnen huren. Een webwinkel voor kraanverhuur dus.

WagenborgOnline werkt eenvoudig en snel. Allereerst vult de gebruiker enkele basisgegevens voor de hijsklus in, zoals het gewicht van de hijslast en de hijsafstand. WagenborgOnline selecteert op basis hiervan de juiste kraan, die vervolgens direct ingehuurd kan worden op de gewenste datum en tijd. Handig en efficiënt!

Met WagenborgOnline kan de gebruiker ook eenvoudig eerdere bestellingen inzien, herhaalbestellingen doen en gebruik maken van handige extra opties. WagenborgOnline is dus onmisbaar voor iedereen die weleens een kraan huurt.

Voor de kraanverhuurmarkt is WagenborgOnline een unieke primeur. Wagenborg Nedlift speelt met deze handige online tool in op digitale trends en de vraag van haar klanten om eenvoudig en op elk moment van de dag een huuropdracht te kunnen plaatsen. WagenborgOnline openen kan via www.wagenborgonline.com. Voor meer informatie: bekijk de speciale webpagina of bel 088 0505100.

Meer nieuws in deze categorie

Welke (facilitaire) opleiding past bij mij?

Welke (facilitaire) opleiding past bij mij?

Als professional wil je in ontwikkeling blijven. Toch is het niet altijd makkelijk om de stap naar een opleiding écht te zetten. Een van de belemmeringen is de keuze van de juiste facilitaire opleiding. Een opleiding die goed past bij je werk, ervaring en interesses....

Lees meer
Gebouwbeheer 1

Gebouwbeheer 1

Gebouwbeheer gaat veel verder dan goed zorgen voor het gebouw waarin jij en je collega’s werken. Het is een afgeleide van de visie en de doelstellingen van je organisatie. Voor facilitair medewerkers is het de uitdaging om de belangen van de organisatie en medewerkers...

Lees meer