Nieuw! Wagenborg Online – de handigste tool om 24/7 een kraan te huren

12 apr 2021Service

Wagenborg Nedlift introduceert een unieke en compleet nieuwe mogelijkheid om kranen te huren: Wagenborg Online. Wagenborg Online is een handige online tool waarmee gebruikers de juiste kraan voor hun project kunnen bepalen én deze direct kunnen huren. Een webwinkel voor kraanverhuur dus.

WagenborgOnline werkt eenvoudig en snel. Allereerst vult de gebruiker enkele basisgegevens voor de hijsklus in, zoals het gewicht van de hijslast en de hijsafstand. WagenborgOnline selecteert op basis hiervan de juiste kraan, die vervolgens direct ingehuurd kan worden op de gewenste datum en tijd. Handig en efficiënt!

Met WagenborgOnline kan de gebruiker ook eenvoudig eerdere bestellingen inzien, herhaalbestellingen doen en gebruik maken van handige extra opties. WagenborgOnline is dus onmisbaar voor iedereen die weleens een kraan huurt.

Voor de kraanverhuurmarkt is WagenborgOnline een unieke primeur. Wagenborg Nedlift speelt met deze handige online tool in op digitale trends en de vraag van haar klanten om eenvoudig en op elk moment van de dag een huuropdracht te kunnen plaatsen. WagenborgOnline openen kan via www.wagenborgonline.com. Voor meer informatie: bekijk de speciale webpagina of bel 088 0505100.

Meer nieuws in deze categorie

Nieuwsbrief 04 – 2021

Nieuwsbrief 04 – 2021

Zoals u van Businessplatform Eemshaven.info gewend bent, staat ook de vierde Nieuwsbrief van 2021 weer vol nieuws van en over onze leden. U treft onder andere informatie aan over de robothond SPOT, stikstof vrijstellingen voor de bouwsector, zeewierkweek in de...

Lees meer
Interlease – rijden op Groengas | aanbieding

Interlease – rijden op Groengas | aanbieding

Groen rijden ? 🚗✅ InterLease heeft in samenwerking met Groenewold & Dijkhuizen BV een mooie aanbieding voor u als ondernemer. Fiat Doblo op CNG Gas nieuw uit voorraad leverbaar. In de Financial Lease reeds mogelijk vanaf €239,= per maand inclusief € 75,00 gratis...

Lees meer