Nieuw! Wagenborg Online – de handigste tool om 24/7 een kraan te huren

12 apr 2021Service

Wagenborg Nedlift introduceert een unieke en compleet nieuwe mogelijkheid om kranen te huren: Wagenborg Online. Wagenborg Online is een handige online tool waarmee gebruikers de juiste kraan voor hun project kunnen bepalen én deze direct kunnen huren. Een webwinkel voor kraanverhuur dus.

WagenborgOnline werkt eenvoudig en snel. Allereerst vult de gebruiker enkele basisgegevens voor de hijsklus in, zoals het gewicht van de hijslast en de hijsafstand. WagenborgOnline selecteert op basis hiervan de juiste kraan, die vervolgens direct ingehuurd kan worden op de gewenste datum en tijd. Handig en efficiënt!

Met WagenborgOnline kan de gebruiker ook eenvoudig eerdere bestellingen inzien, herhaalbestellingen doen en gebruik maken van handige extra opties. WagenborgOnline is dus onmisbaar voor iedereen die weleens een kraan huurt.

Voor de kraanverhuurmarkt is WagenborgOnline een unieke primeur. Wagenborg Nedlift speelt met deze handige online tool in op digitale trends en de vraag van haar klanten om eenvoudig en op elk moment van de dag een huuropdracht te kunnen plaatsen. WagenborgOnline openen kan via www.wagenborgonline.com. Voor meer informatie: bekijk de speciale webpagina of bel 088 0505100.

Meer nieuws in deze categorie

GroBusiness – Route2Market

GroBusiness – Route2Market

Wij van GroBusiness, organiseren op dinsdag 12 april ons allereerste live GroBusiness café voor MKB in Stad en Ommeland. Tijdens het café gaan we in op de Route2Market, het nut én de noodzaak van een gestructureerde marktbenadering, versterkt door het snel...

Lees meer
S&S Systems internationaal met Andon-bord

S&S Systems internationaal met Andon-bord

S&S Systems heeft een revolutionair multi-level, interactief Andon-bord afgeleverd voor procesoptimalisatie bij Emerson. Emerson Automation Solutions, onderdeel van het wereldwijde Emerson Inc., is een wereldwijd Fortune 500 productiebedrijf dat technologie en...

Lees meer