OR-Quest: Circulariteit: wat een gezwam

25 sep 2019Service

Klaar met circulair gezwam en bereid om het anders te doen? Kom naar het seminar op 10 oktober en leer wat je vanaf vandaag kan doen om bij te dragen aan een circulaire verandering. Het streven van een circulaire economie in 2050 dwingt ons om processen anders in te richten. Anders bouwen, andere mobiliteit, andere industrie, andere landbouw en andere energieopwekking.
 
Niet minder, maar anders!
Veel organisaties gaan met de kaasschaaf door alle uitgaven en kijken waar je toe kan met minder. Hiermee dwing je echter geen systeemverandering af. Wat we nodig hebben om de klimaatdoelen te halen is anders en beter samenwerken zonder afval en zonder uitval. Samenwerken vanuit win-win om verspilling van tijd, (jouw) geld en energie tegen te gaan. 
 
Dit vergt een andere manier van denken en communiceren. Andere overtuigingen en verwachtingen leiden tot ander gedrag en een betere samenwerking. Cees Frankruiter van het Mindsetinstituut neemt ons mee in denken en handelen vanuit gezamenlijke groei naar een circulaire wereld. 

Wil jij meer weten over circulair ondernemen? En hoe je gedrag dit beïnvloed? Meld je dan aan voor ons seminar op 10 oktober! 

Meer nieuws in deze categorie

GroBusiness – Route2Market

Wij van GroBusiness, organiseren op dinsdag 12 april ons allereerste live GroBusiness café voor MKB in Stad en Ommeland. Tijdens het café gaan we in op de Route2Market, het nut én de noodzaak van een gestructureerde marktbenadering, versterkt door het snel...

Lees meer
S&S Systems internationaal met Andon-bord

S&S Systems internationaal met Andon-bord

S&S Systems heeft een revolutionair multi-level, interactief Andon-bord afgeleverd voor procesoptimalisatie bij Emerson. Emerson Automation Solutions, onderdeel van het wereldwijde Emerson Inc., is een wereldwijd Fortune 500 productiebedrijf dat technologie en...

Lees meer