RIWAL brengt families omhoog om dierbaren te zien

7 mei 2020Service

Riwal Hoogwerkers, verhuur-en verkoopspecialist van hoogwerkers en verreikers, heeft machines aan verpleeghuizen geleverd, die gesloten waren voor bezoekers, zodat familiehun dierbaren kondenbezoeken.

Op 18 maart 2020, heeft de overheid besloten alle verpleeghuizen voor bezoekers te sluiten om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Als reactie hierop startte Riwal het project ‘zwaaien naar familie’. Met diverse hoogwerkers heeft Riwal meer dan 250mensen in twaalf verschillende verpleeghuizen in Nederland geholpen met het zien en praten met hun dierbaren op hoogte.

Om de bezoeken mogelijk te maken, gaat een medewerker van Riwal eerst naar de locatie om een risico-analyse uit te voeren, zodat tijdens het bezoek aan alle veiligheids- en coronamaatregelen voldaan kan worden. Een schaar- of telescoophoogwerker met een werkbak breder dan 2,5 meter zorgt ervoor dat een medewerker van Riwal, die de machine bedient, en de bezoeker de juiste voorgeschreven sociale afstand bewaren.

‘Het is een mooi voorbeeld van het in de praktijk brengen van maatschappelijke verantwoordelijkheid.We vinden het fijn dat we in deze tijd enige verlichting kunnen bieden en zijn door verschillende verzorgingstehuizen benaderd. We willen graag zoveel mogelijk mensen helpen, maar alleen als het binnen de mogelijkheden past, waarbij we de veiligheid van alle betrokkenen kunnen garanderen.Dat is onze hoogste prioriteit’, zegt Glenn Verburg, Algemeen Directeur.

Meer nieuws in deze categorie

GroBusiness – Route2Market

Wij van GroBusiness, organiseren op dinsdag 12 april ons allereerste live GroBusiness café voor MKB in Stad en Ommeland. Tijdens het café gaan we in op de Route2Market, het nut én de noodzaak van een gestructureerde marktbenadering, versterkt door het snel...

Lees meer
S&S Systems internationaal met Andon-bord

S&S Systems internationaal met Andon-bord

S&S Systems heeft een revolutionair multi-level, interactief Andon-bord afgeleverd voor procesoptimalisatie bij Emerson. Emerson Automation Solutions, onderdeel van het wereldwijde Emerson Inc., is een wereldwijd Fortune 500 productiebedrijf dat technologie en...

Lees meer