S&S Systems internationaal met Andon-bord

30 jan 2022Ledennieuws, Service

S&S Systems heeft een revolutionair multi-level, interactief Andon-bord afgeleverd voor procesoptimalisatie bij Emerson.

Emerson Automation Solutions, onderdeel van het wereldwijde Emerson Inc., is een wereldwijd Fortune 500 productiebedrijf dat technologie en techniek samenbrengt om zo vernieuwende totaaloplossingen te bieden aan klanten. Emerson wilde graag de productieflow verbeteren op de werkvloer door gebruik te maken van een visuele en geautomatiseerde informatievoorziening. Zo kunnen de werknemers zelf zien hoe zij presteren, welke targets zij moeten behalen en waar productiebuffers overlopen, om beter te bepalen waar extra support nodig is.

De toegevoegde waarde van S&S Systems lag met name in een goede samenwerking, waarbij onze Andon-specialisten de wensen van Emerson konden vertalen in de meest optimale visualisatie terwijl de data-specialisten werkten aan de business-logic welke het Andon-bord aanstuurt. Dit nieuwe multi-level Andon-bord is geplaatst op strategische plekken in de productie, zodat iedereen ogenblikkelijk op de hoogte is van de status van de productieflow. Hetzelfde Andon-bord is via een webbrowser te gebruiken als productieflow-managementtool.

S&S Systems is door Emerson gevraagd dit product wereldwijd uit te rollen. De realisatie van Andon-borden in de Verenigde Staten en Mexico is inmiddels in volle gang

 

Meer nieuws in deze categorie