Subsidieprogramma ‘Scoren in Duitsland’ Provincie Groningen

5 jan 2018Service

Speciaal voor ondernemers in de provincie Groningen heeft de provincie een subsidieprogramma ontwikkeld om het internationaal zakendoen met Duitsland te ontwikkelen.

Geen programma, waarbij een externe adviseur op basis van gesprekken en onderzoek een rapport opstelt. Geen overzicht van potentiële zakenpartners of macro-economische gegevens van uw sector in Duitsland.

Nee! Het programma ‘Scoren in Duitsland’ zet u binnen 3 tot 4 maanden aan tafel bij uw nieuwe Duitse klanten en/of zakenpartners. Of het nu gaat om verkoop of inkoop, om export of import. Doel van het programma is om Groninger ondernemers de zakelijke stap over de grens met onze oosterburen, de Duitsers, te laten nemen.

Uiteraard begint ook dit programma met een gedegen voorbereiding. Het is niet zinvol om zonder enige vorm van onderzoek of voorbereiding de Duitse markt te betreden. ‘Scoren in Duitsland’ kent twee modules: Marktoriëntatie en Acquisitie.

Bent u Groninger ondernemer met een wens om (meer) zaken te doen in Duitsland? Pak dan deze mooie kans en neem contact met ons op of lees verder.

Meer nieuws in deze categorie

GroBusiness – Route2Market

GroBusiness – Route2Market

Wij van GroBusiness, organiseren op dinsdag 12 april ons allereerste live GroBusiness café voor MKB in Stad en Ommeland. Tijdens het café gaan we in op de Route2Market, het nut én de noodzaak van een gestructureerde marktbenadering, versterkt door het snel...

Lees meer
S&S Systems internationaal met Andon-bord

S&S Systems internationaal met Andon-bord

S&S Systems heeft een revolutionair multi-level, interactief Andon-bord afgeleverd voor procesoptimalisatie bij Emerson. Emerson Automation Solutions, onderdeel van het wereldwijde Emerson Inc., is een wereldwijd Fortune 500 productiebedrijf dat technologie en...

Lees meer