The Student Hotel: Onze hotelkamer, jouw kantoor

19 okt 2020Service

We weten allemaal dat thuiswerken soms lastig kan zijn – op zoek naar een andere omgeving, een beetje rust en inspiratie? In The Student Hotel Groningen kun je nu je eigen hotelkamer boeken als jouw kantoor. Een ruimte voor jezelf in een van de designkamers. Geweldig uitzicht verzekerd!

Het aanbod

• Veiligheid: 24/7 personeel beschikbaar en bieden een schone en veilige omgeving met zo min mogelijk fysiek contact tussen jou en jouw medewerkers.

• Rust en focus: krijg de kans om je te concentreren op je werk in een inspirerende, rustige omgeving, met natuurlijk licht en even weg van een druk huishouden of kinderen.

• Een ruime werkplek, met groot bureau, een comfortabele stoel en high-speed WIFI voor al die videogesprekken

• Vers en smakelijk eten! Zowel ontbijt als lunch kunnen besteld worden in ons restaurant The Commons! Kom beneden eten, of laat het naar je kamer brengen.

• Onbeperkt warme dranken – koffie, thee en water in uw eigen werkruimte, met de mogelijkheid om een drankje te bestellen in ons restaurant.

Dit alles is voor €25,- per dag van jou. Boek je voor een week of een hele maand, dan krijg je van ons korting. Jouw kantoor is beschikbaar tussen 08:00 tot 18:00

Meer informatie over The Student Hotel lees je hier.

Nog meer vragen? Contact ons gerust via mail.

The Student Hotel

Boterdiep 9

9712 LH Groningen

Meer nieuws in deze categorie

GroBusiness – Route2Market

Wij van GroBusiness, organiseren op dinsdag 12 april ons allereerste live GroBusiness café voor MKB in Stad en Ommeland. Tijdens het café gaan we in op de Route2Market, het nut én de noodzaak van een gestructureerde marktbenadering, versterkt door het snel...

Lees meer
S&S Systems internationaal met Andon-bord

S&S Systems internationaal met Andon-bord

S&S Systems heeft een revolutionair multi-level, interactief Andon-bord afgeleverd voor procesoptimalisatie bij Emerson. Emerson Automation Solutions, onderdeel van het wereldwijde Emerson Inc., is een wereldwijd Fortune 500 productiebedrijf dat technologie en...

Lees meer