Toxic: nieuwe modulaire MVK-opleiding

9 aug 2018Service

NIEUW Sdu en Toxic® hebben een unieke modulaire MVK-opleiding ontwikkeld. 

 
Vraag naar veiligheidsprofessionals is toegenomen.
De gewijzigde Arbowet wordt vanaf 1 juli jongstleden na de overgangsperiode door Inspectie SZW gehandhaafd. De vraag naar gekwalificeerde veiligheidsprofessionals zoals de wettelijk verplichte preventiemedewerker is hierdoor gestegen.
 
Onderscheid u met de nieuwe modulaire MVK-opleiding van Sdu en Toxic®.
Bent u werkzaam op het gebied van arbeidsveiligheid en arbeidsomstandigheden of bent u nieuw binnen dit vakgebied en wilt u zich binnen korte tijd gaan specialiseren en onderscheiden dan is de modulaire MVK-opleiding van Sdu en Toxic® uitermate geschikt voor u.
 
Na het volgen van Module 1 mag u zich al Preventiekundige niveau 3 noemen. Dat is al naar 5 lesdagen! En met de Zomeractie ontvangt u tot 23 september 2018 ook nog eens korting. Let op VOL=VOL.

Image

 
Onderdelen
 
Hele MVK opleiding
Module 1
Module 2/3

Investering
 
€ 5.500,- p.p. (excl. btw)
€ 1.850,- p.p. (excl. btw)
€ 3.700,- p.p. (excl. btw)

Zomeraanbieding 
 
€ 4.500,- p.p. (excl. btw)
€ 1.650,- p.p. (excl. btw)
€ 3.200,- p.p. (excl. btw)

Image
 

Twitter
 

LinkedIn
 

YouTube
 

PS: De kwaliteit van onze MVK-opleiding wordt geborgd door GPM Training & Consult. Zij vezorgen mede deze unieke opleiding. GPM is onze partner omdat hun opleidingen bovengemiddeld gewaardeerd worden met hoge slagingspercentages. 

 
Toxic

Meer nieuws in deze categorie

Welke (facilitaire) opleiding past bij mij?

Welke (facilitaire) opleiding past bij mij?

Als professional wil je in ontwikkeling blijven. Toch is het niet altijd makkelijk om de stap naar een opleiding écht te zetten. Een van de belemmeringen is de keuze van de juiste facilitaire opleiding. Een opleiding die goed past bij je werk, ervaring en interesses....

Lees meer
Gebouwbeheer 1

Gebouwbeheer 1

Gebouwbeheer gaat veel verder dan goed zorgen voor het gebouw waarin jij en je collega’s werken. Het is een afgeleide van de visie en de doelstellingen van je organisatie. Voor facilitair medewerkers is het de uitdaging om de belangen van de organisatie en medewerkers...

Lees meer