Toxic: nieuwe modulaire MVK-opleiding

9 aug 2018Service

NIEUW Sdu en Toxic® hebben een unieke modulaire MVK-opleiding ontwikkeld. 

 
Vraag naar veiligheidsprofessionals is toegenomen.
De gewijzigde Arbowet wordt vanaf 1 juli jongstleden na de overgangsperiode door Inspectie SZW gehandhaafd. De vraag naar gekwalificeerde veiligheidsprofessionals zoals de wettelijk verplichte preventiemedewerker is hierdoor gestegen.
 
Onderscheid u met de nieuwe modulaire MVK-opleiding van Sdu en Toxic®.
Bent u werkzaam op het gebied van arbeidsveiligheid en arbeidsomstandigheden of bent u nieuw binnen dit vakgebied en wilt u zich binnen korte tijd gaan specialiseren en onderscheiden dan is de modulaire MVK-opleiding van Sdu en Toxic® uitermate geschikt voor u.
 
Na het volgen van Module 1 mag u zich al Preventiekundige niveau 3 noemen. Dat is al naar 5 lesdagen! En met de Zomeractie ontvangt u tot 23 september 2018 ook nog eens korting. Let op VOL=VOL.

Image

 
Onderdelen
 
Hele MVK opleiding
Module 1
Module 2/3

Investering
 
€ 5.500,- p.p. (excl. btw)
€ 1.850,- p.p. (excl. btw)
€ 3.700,- p.p. (excl. btw)

Zomeraanbieding 
 
€ 4.500,- p.p. (excl. btw)
€ 1.650,- p.p. (excl. btw)
€ 3.200,- p.p. (excl. btw)

Image
 

Twitter
 

LinkedIn
 

YouTube
 

PS: De kwaliteit van onze MVK-opleiding wordt geborgd door GPM Training & Consult. Zij vezorgen mede deze unieke opleiding. GPM is onze partner omdat hun opleidingen bovengemiddeld gewaardeerd worden met hoge slagingspercentages. 

 
Toxic

Meer nieuws in deze categorie

GroBusiness – Route2Market

Wij van GroBusiness, organiseren op dinsdag 12 april ons allereerste live GroBusiness café voor MKB in Stad en Ommeland. Tijdens het café gaan we in op de Route2Market, het nut én de noodzaak van een gestructureerde marktbenadering, versterkt door het snel...

Lees meer
S&S Systems internationaal met Andon-bord

S&S Systems internationaal met Andon-bord

S&S Systems heeft een revolutionair multi-level, interactief Andon-bord afgeleverd voor procesoptimalisatie bij Emerson. Emerson Automation Solutions, onderdeel van het wereldwijde Emerson Inc., is een wereldwijd Fortune 500 productiebedrijf dat technologie en...

Lees meer