Toxic: PGS-richtlijnen voor notificatie naar Brussel

2 apr 2020Service

Belangrijke mijlpaal voor PGS Nieuwe Stijl – 17 PGS-richtlijnen voor notificatie naar Brussel

Een set van 17 richtlijnen uit de Publicatiereeks Gevaarlijke Stoffen (PGS) is gereed gemaakt voor de komst van de nieuwe Omgevingswet.

Ze zijn daarvoor omgezet in Nieuwe Stijl, gebaseerd op een risicobenadering waarbij er scenario’s en doelen zijn opgenomen. Inmiddels zijn deze 17 conceptrichtlijnen goedgekeurd door de PGS-Programmaraad en zullen zij samen met de Omgevingswet worden genotificeerd bij de Europese Commissie.

Deze concepten zijn beschikbaar op de PGS website.

 

Corona-Stappenplan

U kunt voor de whitepaper deze link aanklikken.

 

NIEUW Toxic® blootstellingsdraaischijf Inademen

De EMKG-draaischijf Inademen helpt u bij het schatten van het blootstellingsniveau en bij de te nemen maatregelen om veilig te werken met chemische producten/gevaarlijke stoffen.

Vraag de EMKG-draaischijf Inademen aan en maak hiermee een inschatting van de blootstelling. De schijf helpt u uw medewerkers te beschermen.

Lees meer op de site van Toxic

Meer nieuws in deze categorie

GroBusiness – Route2Market

Wij van GroBusiness, organiseren op dinsdag 12 april ons allereerste live GroBusiness café voor MKB in Stad en Ommeland. Tijdens het café gaan we in op de Route2Market, het nut én de noodzaak van een gestructureerde marktbenadering, versterkt door het snel...

Lees meer
S&S Systems internationaal met Andon-bord

S&S Systems internationaal met Andon-bord

S&S Systems heeft een revolutionair multi-level, interactief Andon-bord afgeleverd voor procesoptimalisatie bij Emerson. Emerson Automation Solutions, onderdeel van het wereldwijde Emerson Inc., is een wereldwijd Fortune 500 productiebedrijf dat technologie en...

Lees meer