Toxic: PGS-richtlijnen voor notificatie naar Brussel

2 apr 2020Service

Belangrijke mijlpaal voor PGS Nieuwe Stijl – 17 PGS-richtlijnen voor notificatie naar Brussel

Een set van 17 richtlijnen uit de Publicatiereeks Gevaarlijke Stoffen (PGS) is gereed gemaakt voor de komst van de nieuwe Omgevingswet.

Ze zijn daarvoor omgezet in Nieuwe Stijl, gebaseerd op een risicobenadering waarbij er scenario’s en doelen zijn opgenomen. Inmiddels zijn deze 17 conceptrichtlijnen goedgekeurd door de PGS-Programmaraad en zullen zij samen met de Omgevingswet worden genotificeerd bij de Europese Commissie.

Deze concepten zijn beschikbaar op de PGS website.

 

Corona-Stappenplan

U kunt voor de whitepaper deze link aanklikken.

 

NIEUW Toxic® blootstellingsdraaischijf Inademen

De EMKG-draaischijf Inademen helpt u bij het schatten van het blootstellingsniveau en bij de te nemen maatregelen om veilig te werken met chemische producten/gevaarlijke stoffen.

Vraag de EMKG-draaischijf Inademen aan en maak hiermee een inschatting van de blootstelling. De schijf helpt u uw medewerkers te beschermen.

Lees meer op de site van Toxic

Meer nieuws in deze categorie

Welke (facilitaire) opleiding past bij mij?

Welke (facilitaire) opleiding past bij mij?

Als professional wil je in ontwikkeling blijven. Toch is het niet altijd makkelijk om de stap naar een opleiding écht te zetten. Een van de belemmeringen is de keuze van de juiste facilitaire opleiding. Een opleiding die goed past bij je werk, ervaring en interesses....

Lees meer
Gebouwbeheer 1

Gebouwbeheer 1

Gebouwbeheer gaat veel verder dan goed zorgen voor het gebouw waarin jij en je collega’s werken. Het is een afgeleide van de visie en de doelstellingen van je organisatie. Voor facilitair medewerkers is het de uitdaging om de belangen van de organisatie en medewerkers...

Lees meer