Willem de Boer Food en Events: Opbouw Potato Europe van start

28 aug 2017Service

13 en 14 september vindt de internationale beurs “Potato Europe” plaats. Eens in de vier jaar vindt deze beurs plaats in Emmeloord, zo ook dit jaar, met het thema: “Potatoes feed and meet the world”. Op de beurs is alles te vinden wat met aardappels te maken heeft.

De organisatie van de beurs heeft Willem de Boer Food & Events gevraagd om het tentencomplex, de stand- en publiekscatering, facilitaire voorzieningen en meer te verzorgen. Er zullen ca. 260 standhouders hun producten en/of diensten showen, waarvan ook een groot deel op het buitengebied buiten het tentencomplex staat. Deze standhouders tonen hier bijvoorbeeld hun landbouwmachines en houden hier demonstraties mee. Ook voor deze standhouders verzorgt Willem de Boer Food & Events pagodetenten zodat zij droog kunnen staan.

Gedurende de opbouw en de daadwerkelijke beursdagen zal Willem de Boer Food & Events de catering van zowel de standhouders als de beursbezoekers verzorgen. Zo wordt er een horecaplein gecreëerd waar food & drinks verkrijgbaar zijn. Daarnaast kunnen de standhouders vooraf aangeven of zij bijvoorbeeld lunchpakketten willen ontvangen. Ook is er de mogelijkheid om bijvoorbeeld bittergarnituur op de stand te laten bezorgen.

Meer nieuws in deze categorie

GroBusiness – Route2Market

GroBusiness – Route2Market

Wij van GroBusiness, organiseren op dinsdag 12 april ons allereerste live GroBusiness café voor MKB in Stad en Ommeland. Tijdens het café gaan we in op de Route2Market, het nut én de noodzaak van een gestructureerde marktbenadering, versterkt door het snel...

Lees meer
S&S Systems internationaal met Andon-bord

S&S Systems internationaal met Andon-bord

S&S Systems heeft een revolutionair multi-level, interactief Andon-bord afgeleverd voor procesoptimalisatie bij Emerson. Emerson Automation Solutions, onderdeel van het wereldwijde Emerson Inc., is een wereldwijd Fortune 500 productiebedrijf dat technologie en...

Lees meer