Subsidieprogramma ‘Scoren in Duitsland’ Provincie Groningen

Speciaal voor ondernemers in de provincie Groningen heeft de provincie een subsidieprogramma ontwikkeld om het internationaal zakendoen met Duitsland te ontwikkelen.

Geen programma, waarbij een externe adviseur op basis van gesprekken en onderzoek een rapport opstelt. Geen overzicht van potentiële zakenpartners of macro-economische gegevens van uw sector in Duitsland.

Nee! Het programma ‘Scoren in Duitsland’ zet u binnen 3 tot 4 maanden aan tafel bij uw nieuwe Duitse klanten en/of zakenpartners. Of het nu gaat om verkoop of inkoop, om export of import. Doel van het programma is om Groninger ondernemers de zakelijke stap over de grens met onze oosterburen, de Duitsers, te laten nemen.

Uiteraard begint ook dit programma met een gedegen voorbereiding. Het is niet zinvol om zonder enige vorm van onderzoek of voorbereiding de Duitse markt te betreden. ‘Scoren in Duitsland’ kent twee modules: Marktoriëntatie en Acquisitie.

Bent u Groninger ondernemer met een wens om (meer) zaken te doen in Duitsland? Pak dan deze mooie kans en neem contact met ons op of lees verder.

05 januari 2018