Tijdelijke huisvesting voor 700 werknemers Eemshaven

1 mei 2019Nieuws

Er komt tijdelijke huisvesting voor 700 werknemers in de Eemshaven. Gemeente Het Hogeland gaat op zoek naar een locatie.

 

Door de komst van nieuwe bedrijven en uitbreiding van bestaande vestigingen zijn er de komende jaren veel bouwactiviteiten, zeggen burgemeester en wethouders van Het Hogeland. Bedrijven en gemeente willen het liefst centrale huisvesting voor naar schatting in totaal 700 tijdelijke werknemers.

In 2019 in gebruik

De komende maanden wordt gezocht naar een geschikte locatie en het streven is deze voor de zomervakantie te vinden. Met omwonenden wordt over de plek ‘gecommuniceerd’. De tijdelijke centrale huisvesting moet nog in 2019 in gebruik worden genomen.

 

bron: DvhN.nl

Meer nieuws in deze categorie

Subsidie voor Eemshydrogen

Subsidie voor Eemshydrogen

Marinus Tabak, COO EWE, postte zojuist het volgende bericht: Met grote trots kunnen we vandaag het nieuws delen dat wij als RWE subsidie toegekend hebben gekregen voor ons 50MW groene waterstofproject, Eemhydrogen, in de Eemshaven. Dit geweldige nieuws markeert een...

Lees meer

Subsidie voor EWE-project Eemhydrogen

Marinus Tabak, COO RWE Generation, postte zojuist het volgende op LinkedIn: Met grote trots kunnen we vandaag het nieuws delen dat wij als RWE subsidie toegekend hebben gekregen voor ons 50MW groene waterstofproject, Eemhydrogen, in de Eemshaven. Dit geweldige nieuws...

Lees meer