Toeleveranciers gezocht uit Provincie Groningen of nog mooier uit Gemeente Oldambt.

8 jun 2021Nieuws, Vacatures

Hyzon Motors zoekt toeleveranciers voor onze vrachtwagenproductie
Zit jouw bedrijf in de provincie Groningen en lever jij producten die wij gebruiken In onze vrachtwagens tegen nette prijzen dan zoeken wij jou!!.

Want we werken liefst samen aan deze waterstof energietransitie
En: hoe mooi is het merkje op de truck “Made in Grunn”

We gebruiken zoveel spullen dat voor heel veel te leveren is, maar met name bedrijven die dingen kunnen maken (maakindustrie).
Denk aan elektronische delen, printplaten, kunststof delen, bedrijven die kunststof spuitgieten kunnen, polyester delen maken.
Maar ook aluminium en RVS en staal verwerkende bedrijven. Bedrijven die radiatoren kunnen maken, maar ook klusjes bedrijf die hand en spant diensten wil doen.

We zoeken ook bedrijven die helpen kunnen met 3D tekenen, programmeren maar ook poedercoating bedrijven

Maar… we zoeken ook bedrijven die taarten kunnen bakken en bloemstukken kunnen maken bij afleveringen van voertuigen.
Rij-instructeurs die het nieuwe rijden willen leren aan onze klanten. Bedrijven die ons kunnen helpen aan Diverse ISO certificering.
We zoeken lobbyisten die willen lobbyen in Den Haag om regelgeving aangepast te krijgen. GroBusiness

 

Lees meer via de LinkedIn-pagina

Meer nieuws in deze categorie

Subsidie voor Eemshydrogen

Subsidie voor Eemshydrogen

Marinus Tabak, COO EWE, postte zojuist het volgende bericht: Met grote trots kunnen we vandaag het nieuws delen dat wij als RWE subsidie toegekend hebben gekregen voor ons 50MW groene waterstofproject, Eemhydrogen, in de Eemshaven. Dit geweldige nieuws markeert een...

Lees meer

Subsidie voor EWE-project Eemhydrogen

Marinus Tabak, COO RWE Generation, postte zojuist het volgende op LinkedIn: Met grote trots kunnen we vandaag het nieuws delen dat wij als RWE subsidie toegekend hebben gekregen voor ons 50MW groene waterstofproject, Eemhydrogen, in de Eemshaven. Dit geweldige nieuws...

Lees meer
Bijeenkomsten 2024

Bijeenkomsten 2024

Wij hebben voor 2024 data geprikt voor de Eemshaven.Info-bijeenkomsten. Alvast handig om te noteren. Uiteraard ontvangen genodigden tijdig nadere informatie. 23 mei: Flonk: thema-lunchbijeenkomst 13 juni: Delfsail ontbijtbijeenkomst 27 juni: Golfevent Eemshaven.info...

Lees meer