Boskalis

Welkom op de profielpagina van Boskalis

Maak kennis met Boskalis NederlandMet onze projecten houden we Nederland veilig, leefbaar, bereikbaar en veranderen we de kaart. Voor elk project stellen we ons beste multidisciplinaire team samen. Samenwerken is één van onze succesfactoren. Onze professionals werken met het beste materieel. Zo kunnen we onze kennis en vakkundigheid optimaal inzetten. Innovatief en duurzaam. Voor Boskalis Nederland betekent duurzaamheid dat circulariteit, biodiversiteit & leefbaarheid, energie & emissies in onze projecten en bedrijfsvoering in balans zijn. Opereren zonder uitstoot van emissies van het materieel, daar willen we naartoe. Zo investeerden we al in onder meer een emissieloze mobiele asfaltcentrale, elektrische vrachtauto’s, graafmachines, groot vermogen 20ft accucontainers en volledig elektrische asfaltverwerkingsmachines inclusief walsen om in te zetten op onze projecten. Wij dragen bij aan de duurzame ambities van opdrachtgevers door innovatief, efficiënter en slimmer te werken met behoud van productie en kwaliteit.

Voor het beste resultaatOnze mensen zijn specialist in ondersteunend samenwerken met elkaar, met onze partners en met de klant. Ze tonen ondernemerschap en halen het beste uit de kast voor onze klanten.

Een weg aanleggen, een dijk of kade bouwen, een haven baggeren? Wij hebben de juiste mensen en oplossingen. Juist door de unieke combinatie van specialismen zijn wij onderscheidend en succesvol. We zijn trots op wat we maken. Wij geloven dat vakmanschap, diepe kennis, ondernemerschap en het met gedrevenheid najagen van onze ambitie om alles zo goed mogelijk te doen, de sleutels zijn tot ons succes.

 

 

Rosmolenweg 2

3356 LK Papendrecht

T.: 0031 78 206 5000

E.: nederland@boskalis.com

W.: www.boskalis.com/nederland

 

Actief in de branches: