“Kennisdelen & netwerken met persoonlijke aandacht voor uw bedrijf. Deze regio biedt prachtige kansen voor innovatie, ontwikkeling en samenwerking.

Wij willen dat onze leden hier optimaal van kunnen profiteren.”

Handel, beleef, ontdek, verdien

Eemshaven.info leeft voor de Eemsdelta regio. Er valt hier zó veel te ontdekken, te beleven, te handelen, te verdienen… Vanuit dit enthousiasme zijn we 10 jaar geleden begonnen met ons bedrijvennetwerk. Wij zien kansen voor ontwikkeling, kansen voor handel en kansen voor échte ondernemers om zich hier te vestigen. Dichtbij de havens, dichtbij grote internationale bedrijven, maar ook dichtbij de lokale economie, het MKB en de ZZP-ers.

Onze leden staan altijd op nummer één

Wat ons onderscheid van andere netwerken is onze persoonlijke aanpak. Onze leden zijn onze nummer één. Dat moet ook wel want via hen komt dit prachtige gebied tot wasdom. Wij ondersteunen en begeleiden de vindingrijkheid van ondernemers en bedrijven die zich hier willen vestigen en willen handelen. We bieden een digitaal platform waarmee we zorgen voor een hoge mate van connectiviteit tussen onze leden. Een contact is zo gelegd, via ons, via ons platform of via onze maandelijkse nieuwsberichten. Zo dragen we bij aan de ontwikkeling van dit door ons zo geliefde gebied.

Kennisdelen & netwerken

Het delen van kennis, informatie en contacten moet ervoor zorgen dat bedrijven en organisaties binnen het netwerk succesvoller gaan samenwerken en elkaar beter kunnen ondersteunen. Maandelijks organiseren wij een netwerk-bijeenkomst in de evenementenhal in Delfzijl. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen onze deelnemers speed-daten, zijn er presentaties of discussies over actuele onderwerpen in het bedrijfsleven en de media en aansluitend een buffet met netwerkborrel. Daarnaast blijven we altijd bereikbaar voor het leggen van contacten. Zowel via onze site, waar leden elkaar gemakkelijk kunnen vinden als persoonlijk. We hebben het al zo vaak gezien, één telefoontje kan het verschil maken, ook voor uw bedrijf!

Profiteer mee, en word lid van ons netwerk

Onze leden profiteren van onze kennis, bijeenkomsten, ons netwerk en onze persoonlijke inspanningen
om hen wegwijs te maken in de prachtige en kansrijke regio Eemsdelta.