De Subsidiecoach

Welkom op de profielpagina van De Subsidiecoach

De subsidiecoach begeleidt ondernemers bij een succesvolle subsidieaanvraag. In 2020 opgericht door Alex van der Laan, om subsidiekansen voor ondernemers te signaleren en te benutten. Want met alle subsidieregelingen, allemaal met eigen voorwaarden, is een subsidietraject niet altijd even eenvoudig. De subsidiecoach zet zich in om samen met de ondernemer toch het subsidietraject in te gaan, om met subsidie net die impuls te geven aan ambitieuze plannen.

Ambities

De subsidiecoach is er voor de ambitieuze ondernemer die nieuwe producten ontwikkelt, die investeert in een innovatieve machine, het bedrijf wil verduurzamen of bijvoorbeeld aan de slag gaat met ontwikkelactiviteiten voor werknemers.

De ambitieuze ondernemer kijkt verder vooruit. Hoe ziet de wereld er over tien of twintig jaar uit en hoe pas ik het bedrijfsmodel daar op aan om dan nog bestaansrecht te hebben? Bij dat toekomstperspectief is een circulaire economie niet meer weg te denken. Om tot die circulaire economie te komen heeft de overheid verschillende subsidie-instrumenten. De subsidiecoach heeft bijzondere affiniteit met en kennis van circulariteit en gaat graag in gesprek met ondernemers om subsidiekansen te inventariseren.

Aanpak

Een subsidietraject begint bij De subsidiecoach met een gesprek om elkaar te leren kennen. Als het na een inventarisatie, een aanvraag komt tot een subsidietoekenning is het traject nog niet voorbij. Bij veel regelingen is het voeren van een projectadministratie noodzakelijk en zijn er specifieke administratieve verplichtingen bij de vaststelling van de subsidie. Met een achtergrond in de accountancy is ook dit deel van het subsidietraject in goede handen bij De subsidiecoach.

Ben je benieuwd naar de subsidiekansen voor jouw ambities? Neem dan contact op en we plannen een afspraak!