Gorter Transport en Koeriers

Welkom op de profielpagina van Gorter Transport en Koeriers

Gorter Transport Koeriers & Taxi , u kunt bij ons terecht voor diverse transportdiensten.

Wij zijn actief sinds 2010 en hebben aantoonbare referenties en ervaring in de olie en gasindustrie, offshore en medische sector.

Wij doen o.a. palletvervoer, stukgoed en pakketverzending, sneltransport, luchtvracht, personenvervoer (taxi)  en koeriersdiensten.

Het grote voordeel is dat wij u een totaalpakket kunnen bieden en dat u niet transporteur A belt voor een spoedopdracht en transporteur B voor een luchtvracht zending, dit voordeel horen wij regelmatig van onze (nieuwe) opdrachtgevers, één aanspreekpunt voor transportdiensten.

Daarnaast hebben wij onlangs een deel overgenomen van Lubbers groente en fruit, wij hebben voor Lubbers altijd de bezorgingen gedaan van fruitmanden en vers fruit op kantoor. Toen het nieuws langzaam binnen kwam dat Lubbers niet verder ging kregen wij veel vragen “weten jullie en opvolger” fruit krijgen in onze regio is geen probleem, het vers, gesorteerd en getransporteerd op uw bedrijf krijgen wel. 

Wij hebben daarom besloten om deze dienst op ons te nemen. 

Vers fruit op kantoor heeft diverse voordelen, het ziekteverzuim neemt af, het is volledig fiscaal aftrekbaar, uw bedrijf doet mee aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).

Kijk voor meer informatie op www.gorter.nu.

We hebben nu een actie, u kunt een gratis proefpakket krijgen en wij vermelden u met uw logo op onze website.

Nu ook personenvervoer mogelijk bij Gorter Transport.

Wij zijn in het bezit van een vergunning voor personenvervoer (P-104527) en kunnen uw personeel, bemanningslid of directeur comfortabel vervoer aanbieden in onze Mercedes R-Klasse.

Deze auto heeft achterin losse zitplaastsen en een iets hogere instap en zit, wij kunnen altijd vooraf een vaste prijsafspraak maken !

Boekt u onze taxi ? 

U krijgt een waardebon t.w.v. € 25,00 welke te besteden is bij uw tweede boeking.