HLB Nannen Accountants & Belastingadviseurs

Welkom op de profielpagina van HLB Nannen

Als ondernemer verwacht u een praktijkgerichte en slagvaardige opstelling van uw accountant, fiscalist en juridisch adviseur. HLB Nannen ondersteunt u en uw onderneming bij uw bedrijfseconomische en financiële vraagstukken. Met het vizier op de toekomst ondersteunen we u met een breed pakket aan diensten. Van de controle van uw jaarrekening en salarisadministratie tot specialistische diensten als estate planning en pensioenadvies voor u als dga. En van het fiscaal optimaliseren van de ondernemingsstructuur tot international tax services. HLB Nannen staat al ruim 75 jaar voor betrokken partnerschap, betrouwbaarheid en integriteit.

Het team van HLB Nannen – bestaande uit zo’n 30 deskundige en vooral zeer betrokken specialisten – adviseert met name ondernemingen in het mkb en de not-for-profitsector in het noorden van Nederland. Van zzp’ers tot bedrijven met een miljoenenomzet waarvoor controle van de jaarrekening plaatsvindt. We werken voor en samen met u en uw bedrijf alsof het om onze eigen onderneming gaat. Een duurzame en persoonlijke relatie vinden we dan ook erg belangrijk. We verdiepen ons in uw doelstellingen, uw onderneming en uw markt. Dat maakt dat HLB Nannen u als financiële sparringpartner pro-actief kan informeren en adviseren over onderwerpen die voor ú relevant zijn. Onze dienstverlening is er volledig op gericht om u zorgen uit handen te nemen.

Groot internationaal netwerk

Als regionaal geworteld accountantskantoor maakt HLB Nannen deel uit van het netwerk HLB Nederland en HLB International. Dat onderscheidt ons nadrukkelijk van andere accountants en fiscalisten. Met behoud van onze zelfstandigheid en onafhankelijkheid delen we binnen het netwerk actief onze expertise en investeren we samen in innovatieve oplossingen. Via het HLB International-netwerk kunnen we u helpen bij het zakendoen over de hele wereld. Dat is dagelijkse praktijk. HLB Nannen ondersteunt veel Nederlandse bedrijven met vestigingen in het buitenland en adviseert ook buitenlandse bedrijven die toetreden tot de Nederlandse markt. Met name de samenwerking met HLB-kantoren in Duitsland is intensief; we hebben bijna dagelijks contact.