Kenter

Welkom op de profielpagina van Kenter

Wij zijn Kenter. De drijvende kracht achter een veranderende, innoverende en samenwerkende energiemarkt. In een wereld vol uitdagingen, biedt Kenter producten, services en oplossingen die zorgen voor de energiezekerheid en duurzame vooruitgang van zakelijk Nederland.

Niet door erover te blijven praten, maar door het gewoon te doen. Dat is onze kracht. Wij hebben de ervaring, de mankracht, de kennis en de middelen. Wij komen niet alleen met advies en ideeën. Wij maken ze ook waar. 

Tegen welke uitdaging je ook aanloopt, wij helpen jou met een passende oplossing zodat je weer vooruit kunt. Van infrastructuur tot energieopslag, van meetdiensten tot onderhoud, van financiering tot partnerships en van databeheer tot inzicht en advies.

Elke dag zetten wij ons in zodat ook jouw bedrijf of instelling zorgeloos mee kan in de veranderende wereld van energie. Wij geloven dat dit nodig is voor een succesvolle en duurzame toekomst voor Nederland als geheel. Kies daarom voor dé partner die alles in huis heeft om al je energievraagstukken snel op te lossen, zodat jij vooruit kunt. 

Actief in de branches: