Landstra de Groot Online Media

Landstra de Groot Online Media, Appingedam

Landstra de Groot Online Media gevestigd in de historische stad Appingedam, expert in webdesign, online vindbaarheid, marketing en drukwerk. Wij zijn hét adres voor het laten bouwen van een vindbare website (SEO) met een mooie vormgeving op desktop en mobiel. Wij kunnen het unieke verhaal van jouw bedrijf op de juiste manier verwoorden en voorzien van marketing gereedschappen om online succesvol te zijn. Online vindbaarheid houdt in dat een website gevonden wordt met behulp van de juiste zoekwoorden.

Online vindbaarheid

Wij kijken samen met de ondernemer wat er nodig is om zich online goed te presenteren. We onderzoeken hoe de website verbetert kan worden door middel van webdesign, marketing en online vindbaarheid. We maken gebruik van verschillende online ‘tools’ om de website net dat beetje extra te geven. Uiteraard zijn al onze websites geschikt voor mobiel-, tablet- of desktopgebruik en beschikken ze over een aantrekkelijk design op basis van de eigen huisstijl met veel aandacht voor vindbaarheid en de structuur en inhoud. Wie een nieuwe website bij ons afneemt kan deze eenvoudig zelf beheren met het nieuwe Umbraco CMS.

Maatwerk

Naast websites bouwen we ook modules op maat of online bedrijfsapplicaties die het werkproces van een bedrijf automatiseren. Maar ook op het gebied van vormgeving kunnen we alles realiseren. Van een nieuw logo met huisstijl tot en met het bedenken van een nieuwe folder die inzetbaar is bij het versterken van de marketingdoelen van het bedrijf. Sinds enkele jaren verzorgen we voor een aantal klanten alle social media-uitingen. We werken een marketingstrategie uit, stellen een content kalender op, schrijven teksten en creëren afbeeldingen en video’s. Dit alles om een product of dienst te versterken voor onze opdrachtgevers.

Neem contact met ons op voor als je vragen hebt.

Het bedrijf Landstra de Groot Online Media is opgericht door Klaas Landstra en Gert de Groot in 1997 en sinds 2008 hebben we een eigen kantoor in het centrum van Appingedam. Het team bestaat uit 4 medewerkers met allen hun eigen specialiteit. Vormgevers, programmeurs, tekstschrijvers, marketeers en websitebouwers. Daarnaast werken we met een groot aantal zzp’ers uit onze regio als er een specifieke taak is die nodig is zoals fotografie of drone beelden.

Heb je interesse in één van onze diensten, neem gerust contact op met Landstra & de Groot online media.

Snel contact

 

Landstradegroot, als je de online vindbaarheid wil verbeteren        Landstradegroot, ons team met specialisten voor online vindbaarheid en marketing