Multibat Nederland BV

Welkom op de profielpagina van Multibat Nederland BV

Multibat Nederland BV is onafhankelijk importeur, groothandel en specialist in accu's en industriebatterijen. De geschiedenis van het bedrijf is terug te voeren tot 1958. In de jaren daarop volgend heeft het bedrijf een gedegen naam opgebouwd als accuspecialist. Na samenvoeging van activiteiten is in 2003 de basis van de huidige onderneming gelegd. Tegenwoordig is het bedrijf actief vanuit drie vestigingen in Nederland met locatie Zwolle als centraal magazijn.

De visie van Multibat is om afnemers een zo breed mogelijk assortiment accu's en industrie batterijen aan te bieden van de juiste kwaliteit, in combinatie met snelle levertijden en de best mogelijke aftersales ondersteuning. Door de sterke voorraadposities en logistieke flexibiliteit is Multibat in staat snel te voorzien in de volledige behoefte van grossiers, grootverbruikers en andere professionals in uiteenlopende sectoren.

Naast de groothandelsactiviteiten richt Multibat zich met de onderneming Multibat Power Solutions BV op maatwerk in sales en service van UPS systemen en gelijkrichter oplossingen.