Reym B.V.

text[==>>]

Bedrijfsprofiel:

Sinds de oprichting in 1953 is Reym B.V. uitgegroeid tot een landelijk opererende dienstverlener op het gebied van industriële reiniging, transport en afvalmanagement. We voorzien in het ophalen en afvoeren van afval en verzorgen daarnaast reiniging,  behandeling, recycling, verwerking en opslag van alle afvalstromen, waarbij gebruik gemaakt wordt van het modernste materieel en reinigingstechnieken. Zowel onshore, offshore als onder de grond heeft Reym de benodigde ervaring.

Reym heeft meer dan 50 jaar ervaring in de olie- en gasindustrie en telt meer dan 550 medewerkers. Door de gezamenlijke deskundigheid van alle ondernemingen binnen de moederorganisatie Shanks Groep, biedt Reym haar klanten één aanspreekpunt voor alle afvalgerelateerde activiteiten. Met het hoofdkantoor in Amersfoort en operationele vestigingen in Amsterdam, Beverwijk, Rotterdam, Sittard en Veendam, beschikt Reym over een landelijk opererend netwerk. Door deze landelijke vertegenwoordiging zijn wij snel op locatie.

Kwaliteit, veiligheid en milieu hebben bij Reym de hoogste prioriteit. Optimale dienstverlening is het uitgangspunt van alle projecten die wij uitvoeren. Een minstens zo belangrijke rol speelt de veiligheid en het welzijn van onze medewerkers.

Onze werkzaamheden worden uitgevoerd onder uitgebreide certificering. Wij zijn onder meer gecertificeerd voor ISO 9001, VCA Petrochemie, ISO 14001, Ohsas 18001.