Work@Projects

Welkom op de profielpagina van Work@Projects

Voor het Noorden – door het Noorden

Work@Projects is dé specialist in het aantrekken van professionals voor belangrijke sectoren in Noord-Nederland, waaronder Overheid, Vastgoed, de Civiele sector, het Aardbevingsdossier en de Energietransitie. Onze aanpak kenmerkt zich door een persoonlijke benadering en transparantie, waardoor we duurzame relaties opbouwen met zowel professionals als opdrachtgevers.

Onze medewerkers zijn échte noorderlingen: geboren, opgeleid en wonend in het Noorden. Met onze uitgebreide kennis van de regio en sterke netwerken, dragen we bij aan belangrijke dossiers die onze regio aangaan.

Wij bieden maatwerkoplossingen voor diverse personeelsvraagstukken, variërend van werving en selectie tot detacheren en inzetten van ZZP’ers. Hierdoor zijn wij dé partner voor Noord-Nederland!

Onze dienstverlening

Werving & Selectie

Het vinden van de juiste professionals die in vast dienstverband bij de opdrachtgever komen.

Detachering

Detachering is het tijdelijk uitlenen van professionals van Work@Projects aan een andere organisatie voor specifieke taken of projecten op basis van een contract voor bepaalde tijd.

ZZP-bemiddeling

Matchen van zelfstandigen met passende opdrachten

Onze Klantwaarden

Verbonden met en door het Noorden:

Net als onze noordelijke klanten, hebben we als missie de goede professionals voor Noord Nederland te behouden, dan wel ze terug te halen naar dit mooie en interessante werk- en woongebied.

Persoonlijk en dichtbij:

Onze persoonlijke benadering en transparantie zorgt ervoor dat wij in staat zijn om mensen aan ons te binden en langdurige relaties met- en tussen onze professionals en opdrachtgevers op te bouwen en te continueren.

Transparant:

Bij Work@Projects communiceren wij helder en open, zodat iedereen weet waar hij aan toe is.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u meer weten over hoe wij u kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op.