DelfSail 2021, grootste outdoor evenement in het Noorden, met een inspirerende historie en bijpassende outfit!

26 nov 2020Nieuws

Achter de schermen wordt al twee jaar hard gewerkt aan dit bijzondere evenement. “Het beste middel tegen een pandemie is de moed erin houden en een frisse wind uit zee. Onze voorvaderen hebben door hun pioniersdrang vele stormen overwonnen. Het thema van de volgende DelfSail is niet voor niets: “The Legacy of the Seven Seas” aldus directeur Jeannette Blijdorp-Jonker van DelfSail 2021”.

Om dat positieve gedachtengoed over te dragen hebben de organisatoren -in samenwerking met het Groningse BrandMore (www.brandmore.nl) -ook een inspirerende en stijlvolle kledinglijn ontwikkeld. “Al vanaf de zomer is de productie in volle gang”, vertelt Jan Pier Tilma, directeur van BrandMore. “Maar door de wereldwijde coronamaatregelen draaiden onze fabrieken op halve bezetting en konden wij niet alles op tijd binnen krijgen voor 5 december.” De eerste collectie zal in de tweede week van december alsnog leverbaar zijn. “Dat betekent dat wij voor de kerstcadeaus nog mooi op tijd zijn.”

Omdat door Covid-19 steeds meer consumenten online hun boodschappen doen, wordt er een complete online shop ontwikkeld waar vanaf maandag 30novemberom 16.00uur alle merchandise artikelen besteld kunnen worden.Het DelfSail-gevoel zit niet alleen in de mooie kleding en merchandise, maar ook in de manier van samenwerken zoals ook met BrandMore en Dycon, ons communicatiebureau dat verantwoordelijk is voor de bouw en ontwerp van de webshop. Het DelfSail-gevoel geldt overigens voor al onze partners en sponsoren, waar we echt reuzetrots op zijn! Die bevlogenheid geldt voor iedereen die bij DelfSail betrokken is, op welke manier dan ook. Zoals bijhet bestuur, de projectmedewerkers en al onze vrijwilligers. Dat is het succes van dit evenement!”

DelfSail heeft ook een nauwe samenwerking met lokale en regionale bedrijven. Naast de komende webshop op delfsail.nlkunnen de ‘DelfSail-hebbedingen’ nu al bekeken en/ofgepast worden bij Smit Sport in Delfzijl. “De winkel heeft inmiddels de etalages er al op ingericht”, zegt Henk Smit. “Als Delfzijlster bedrijf zijn wij hier heel blij mee. DelfSail betekent niet alleen een stevige impuls voor de lokale economie, maar ook voor de moraal. “Kop d’r veur!” Vanaf 15 decemberkan iedere Delfzijler bij Smit Sport langs om de kleding en de collectors items te bewonderen en te kopen. De winkel ligt dan helemaal vol.De organisatie van DelfSail 2021 kiest bewust voor zoveel mogelijk partners uit de eigen regio. “DelfSail is meer dan alleen een evenement met prachtige grote schepen uit de hele wereld. Het is een symbool van veerkracht en ondernemerschap. DelfSail laat zien dat wij hier tot bijzondere dingen in staat zijn door het bundelen van onze kracht, kennis en creativiteit”, zegt Jeannette Blijdorpvan DelfSail. “Samen zijn wij DelfSail! Dat is onze erfenis, onze Legacy!”

Blijf ons volgen via www.delfsail.nl en op onze social media!

Meer nieuws in deze categorie

Eemshaven.info Nieuwsbrief 04

Eemshaven.info kijkt terug op een mooi, eerste half jaar van 2024. Zo hebben we 2 interessante, goedbezochte, netwerkbijeenkomsten gehouden, hebben we 2 actieve evenementen gehad en hebben we een mooie themabijeenkomst meegemaakt in het Flonk-Hotel. Daarnaast heb ik...

Lees meer

Eemshaven.info golftoernooi 2024

Donderdag 27 juni was de schitterend gelegen golfbaan van de Groningse Golfclub Duurswold de locatie voor het Eemshaven.Info Golftoernooi: Naast het toernooi konden ook aspirant en beginnende golfers deze dag aan de slag bij de golfclinic. De winnaar van het toernooi...

Lees meer