GroBusiness: Kenniscafé dinsdag 16 november

18 okt 2021Bijeenkomsten, Nieuws, Service

GroBusiness organiseert op dinsdag 16 november haar allereerste live kenniscafé. Je klant als ambassadeur van je organisatie: een mooi streven, maar hoe bereik je dat? Op dinsdag 16 november a.s. organiseert GroBusiness een bruisend kenniscafé voor MKB & ZZP in Stad en Ommeland. Met bevlogen spreker Arnoud Kuipers op het programma weet je na deze middag hoe je een bedrijf creëert waar klanten graag zaken mee doen en waar medewerkers graag werken.

Over GroBusiness

Wij weten de weg naar financieringsmogelijkheden, advies en ondersteuning in Groningen. We verbinden de initiatieven die er zijn en wijzen ondernemers de weg. We verwijzen ondernemers naar andere organisaties, maar leggen ook verbindingen tussen ondernemers onderling. Onze meerwaarde ligt in het vinden en verbinden.

Programma

Op dinsdag 16 november brengen we graag ondernemers in de provincie Groningen samen. Het programma, met als centraal thema klantbeleving, ziet er als volgt uit:

  • 15.30 Inloop & registratie met koffie en thee bij Stadslab Groningen
  • 16.00 Welkom, introductie GroBusiness en sprekers door Kees Tuin, programmamanager
  • 16.15 Presentatie door Arnoud Kuipers: “Van klant naar ambassadeur”
    • Arnoud Kuipers (1980) is aftersales trainer, auteur en graag geziene spreker.
  • 17.15 Q&A onder leiding van Marleen Lenting en Arnoud Kuipers
  • 17.30 Netwerkborrel

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar Christa Assink, intern accountmanager bij GroBusiness. Vermeld hierbij je naam, de naam van je organisatie en vestigingsplaats.

Alle informatie tref je aan op deze pagina.

 

Meer nieuws in deze categorie

Tall Ship Guayas uit Ecuador komt  naar DelfSail 2024!

Tall Ship Guayas uit Ecuador komt naar DelfSail 2024!

DelfSail heeft opnieuw een aantal bijzondere tall ships weten vast te leggen. Daaronder Guayas uit Ecuador. Met haar gigantische vlag trekt het schip alle aandacht naar zich toe, in de felle nationale kleuren van Ecuador en met haar de bemanning op de ra’s. Volgens...

Lees meer