GroBusiness: Kenniscafé dinsdag 16 november

18 okt 2021Bijeenkomsten, Nieuws, Service

GroBusiness organiseert op dinsdag 16 november haar allereerste live kenniscafé. Je klant als ambassadeur van je organisatie: een mooi streven, maar hoe bereik je dat? Op dinsdag 16 november a.s. organiseert GroBusiness een bruisend kenniscafé voor MKB & ZZP in Stad en Ommeland. Met bevlogen spreker Arnoud Kuipers op het programma weet je na deze middag hoe je een bedrijf creëert waar klanten graag zaken mee doen en waar medewerkers graag werken.

Over GroBusiness

Wij weten de weg naar financieringsmogelijkheden, advies en ondersteuning in Groningen. We verbinden de initiatieven die er zijn en wijzen ondernemers de weg. We verwijzen ondernemers naar andere organisaties, maar leggen ook verbindingen tussen ondernemers onderling. Onze meerwaarde ligt in het vinden en verbinden.

Programma

Op dinsdag 16 november brengen we graag ondernemers in de provincie Groningen samen. Het programma, met als centraal thema klantbeleving, ziet er als volgt uit:

  • 15.30 Inloop & registratie met koffie en thee bij Stadslab Groningen
  • 16.00 Welkom, introductie GroBusiness en sprekers door Kees Tuin, programmamanager
  • 16.15 Presentatie door Arnoud Kuipers: “Van klant naar ambassadeur”
    • Arnoud Kuipers (1980) is aftersales trainer, auteur en graag geziene spreker.
  • 17.15 Q&A onder leiding van Marleen Lenting en Arnoud Kuipers
  • 17.30 Netwerkborrel

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar Christa Assink, intern accountmanager bij GroBusiness. Vermeld hierbij je naam, de naam van je organisatie en vestigingsplaats.

Alle informatie tref je aan op deze pagina.

 

Meer nieuws in deze categorie

Eemshaven.info Nieuwsbrief 04

Eemshaven.info kijkt terug op een mooi, eerste half jaar van 2024. Zo hebben we 2 interessante, goedbezochte, netwerkbijeenkomsten gehouden, hebben we 2 actieve evenementen gehad en hebben we een mooie themabijeenkomst meegemaakt in het Flonk-Hotel. Daarnaast heb ik...

Lees meer

Eemshaven.info golftoernooi 2024

Donderdag 27 juni was de schitterend gelegen golfbaan van de Groningse Golfclub Duurswold de locatie voor het Eemshaven.Info Golftoernooi: Naast het toernooi konden ook aspirant en beginnende golfers deze dag aan de slag bij de golfclinic. De winnaar van het toernooi...

Lees meer