Netwerkbijeenkomst 7 september 2023

9 sep 2023Bijeenkomsten, Eemshaven, Nieuws

Op de warme donderdagmiddag van 7 september mocht Eemshaven.info vele leden ontmoeten voor haar Netwerkbijeenkomst.

Deze keer werden 3 podiumgasten geïnterviewd over hun vakgebied. De gedeputeerde Henk Emmens informeerde de zaal over de kansen die er volgens hem de komende jaren liggen in de regio. En wat er volgens hem vooral ook niet meer zou moeten gebeuren.

Barbara Baijens is fondsenwerver voor het Beatrix Kinderziekenhuis UMCG Groningen. Zij vertelde dat Fridina, de nieuwe hoofdsponsor van de Eurocup die in januari weer plaatsvindt, het Kinderziekenhuis als maatschappelijk goed doel heeft uitgenodigd. Uiteraard een verheugend nieuwtje.

Henry Duinkerken van Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) lichtte toe waar zijn organisatie de aanwezige ondernemers bij van dienst kan zijn als het gaat om het aannemen van stagiaires.

Voor de gelegenheid was Judith Smits van de Netwerkshow uitgenodigd om de Eemshaven-info leden enige tips en tricks te leren om het netwerken nog makkelijker te maken. Een succesvolle show waarbij ter plekke vele nieuwe verbindingen werden gelegd.

Tijdens het buffet maakte Roy Boxmeer van Eurocup Delfzijl, de samenwerking met Fridina officieel door het plaatsen van de handtekeningen. Fridina heeft bewust gekozen om de Eurocup te gaan sponsoren om zo meer bekendheid te genereren bij de eindverbruiker.

 

Al met al: een geslaagde netwerkbijeenkomst!

De foto’s, gemaakt door Jan Zeeman, treft u hier aan.

Meer nieuws in deze categorie

Verslag lunchbijeenkomst 23 mei 2024

Verslag lunchbijeenkomst 23 mei 2024

Hotel Flonk Groningen-Zuid was donderdagmiddag 23 mei de mooie locatie voor de eerste lunchbijeenkomst van Eemshaven.info van dit jaar. Manager Janny Klei trapte de bijeenkomst af waarna Suzanne de Bruin van Flonk hotels kort de geschiedenis en ambitie van het hotel...

Lees meer
DelfSail ontbijtbijeenkomst 13 juni 2024

DelfSail ontbijtbijeenkomst 13 juni 2024

Op donderdag 13 juni  om 08.00 uur vertrekt de Regina Andrea vanaf de drijvende steiger in Delfzijl voor een vaartocht met een aantal doelen: - netwerken met leden (ook van andere lokale businessclubs) - geld inzamelen voor de commissie Social Affairs (vrijwillige...

Lees meer