Netwerkbijeenkomst 7 september 2023

9 sep 2023Bijeenkomsten, Eemshaven, Nieuws

Op de warme donderdagmiddag van 7 september mocht Eemshaven.info vele leden ontmoeten voor haar Netwerkbijeenkomst.

Deze keer werden 3 podiumgasten geïnterviewd over hun vakgebied. De gedeputeerde Henk Emmens informeerde de zaal over de kansen die er volgens hem de komende jaren liggen in de regio. En wat er volgens hem vooral ook niet meer zou moeten gebeuren.

Barbara Baijens is fondsenwerver voor het Beatrix Kinderziekenhuis UMCG Groningen. Zij vertelde dat Fridina, de nieuwe hoofdsponsor van de Eurocup die in januari weer plaatsvindt, het Kinderziekenhuis als maatschappelijk goed doel heeft uitgenodigd. Uiteraard een verheugend nieuwtje.

Henry Duinkerken van Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) lichtte toe waar zijn organisatie de aanwezige ondernemers bij van dienst kan zijn als het gaat om het aannemen van stagiaires.

Voor de gelegenheid was Judith Smits van de Netwerkshow uitgenodigd om de Eemshaven-info leden enige tips en tricks te leren om het netwerken nog makkelijker te maken. Een succesvolle show waarbij ter plekke vele nieuwe verbindingen werden gelegd.

Tijdens het buffet maakte Roy Boxmeer van Eurocup Delfzijl, de samenwerking met Fridina officieel door het plaatsen van de handtekeningen. Fridina heeft bewust gekozen om de Eurocup te gaan sponsoren om zo meer bekendheid te genereren bij de eindverbruiker.

 

Al met al: een geslaagde netwerkbijeenkomst!

De foto’s, gemaakt door Jan Zeeman, treft u hier aan.

Meer nieuws in deze categorie

13 december Nederland – Japan innovatieforum

13 december Nederland – Japan innovatieforum

Woensdag 13 december komt een delegatie van Japanse chemiebedrijven op bezoek in Delfzijl. In de middag organiseren we samen met Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), Chemport Europe en NVNOM een Nederland - Japan Innovatie Forum. Het Nederland - Japan...

Lees meer
Verslag netwerkbijeenkomst 11 november 2023

Verslag netwerkbijeenkomst 11 november 2023

In de Eemsdeltahal in Delfzijl vond op zaterdag 11 november jl. de netwerkbijeenkomst plaats over ‘De economie van Noorden” en het belang van ondernemers daarbij. Op het podium waren Micky Adriaansens (demissionair minister van Economie en Klimaat), Roelien Kamminga...

Lees meer
IJzeren toekomst gloort voor PMC

IJzeren toekomst gloort voor PMC

Op de plek van schrootverwerker Purified Metal Company (PMC) en Aldel in Farmsum moet een keten van bedrijven komen die op basis van ijzerpoeder volledig circulaire energie kan leveren. De initiatiefnemers, Iron+, hebben vrijdag een bod neergelegd bij de curator van...

Lees meer