Nieuw logistiek centrum op Chemiepark

19 okt 2015Nieuws

In Delfzijl worden momenteel de plannen uitgewerkt om een geheel nieuw logistiek centrum op het Chemiepark te bouwen, bestaande uit 3.000 m2 geïsoleerde opslagloods met laadkuil.

Impressie J. Wildeman Storage & LogisticsHet centrum is een initiatief van Jos Wildeman, een startende ondernemer die beschikt over veel logistieke ervaring met de opslag van chemische stoffen bij zijn voormalige  werkgever JPB Logistics. Het nieuwe centrum is voor hem een lang gekoesterde wens  die nu uit gaat komen.

Voor de realisatie van het centrum wordt onder begeleiding van EemsdeltaEZ een beroep gedaan op de regeling Regionale Investeringssteun Groningen (RIG). Een regeling die nieuwe kansen biedt aan innovatieve ondernemers in de Eemsdelta. Het nieuwe bedrijf zal in de markt gaan opereren onder de naam J. Wildeman Storage & Logistics.

Het bedrijf gaat zich bezig houden met het hele logistieke proces. Uiteraard is er ruimte voor opslag, maar ook ompakken, orderpicking en transport vallen onder de dienstverlening. Datzelfde geldt voor het detacheren van logistiek en veiligheidspersoneel, het geven van advies en interim-management. De verwachting is dat J. Wildeman Storage & Logistics ruimte gaat bieden voor 10 tot 13 werknemers.

Bron: EemsdeltaEZ

Meer nieuws in deze categorie

Bouw bedrijfsverzamelgebouw Eemshaven van start

Bouw bedrijfsverzamelgebouw Eemshaven van start

Start bouw het 67.000 vierkante meter grote bedrijfsverzamelgebouw van het Zwitserse Necron in de Eemshaven is een feit Aan de Borkumweg in de Eemshaven gaat de Zwitserse projectontwikkelaar, Necron Group AG (‘Necron’) het grondwerk starten voor de bouw van een...

Lees meer