Opening Purified Metal Company

8 okt 2020Nieuws

Donderdag 24 september opende Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander de eerste fabriek van Purified Metal Company in aanwezigheid van staatssecretaris Stientje van Veldhoven. Samen met alle medewerkers kijken wij terug op een hele bijzondere en vooral prachtige dag.

Wat in 2011 begon als een idee is nu realiteit geworden. Van startup tot marktleider, want onze recyclingfabriek is uniek in de wereld. Helaas kon, in verband met Covid-19, slechts een klein aantal genodigden aanwezig zijn bij de opening. Echter, heel veel mensen hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan de realisatie van ons prachtige bedrijf. Graag willen wij u dan ook van harte danken voor uw uiterst belangrijke bijdrage aan de totstandkoming van deze mijlpaal.
Een impressie van de opening kunt u vinden onder de volgende link [impressie].

Met onze fabriek sluiten wij de waardeketen voor vervuild staal en bieden we objecteigenaren een duurzame oplossing voor verwerking.

Wilt u Purified Metal Company beter leren kennen, bekijk dan onze bedrijfsfilm [bedrijfsfilm], onze Website [Website] of neem direct contact op.

Meer nieuws in deze categorie

Eemshaven.info Nieuwsbrief 04

Eemshaven.info kijkt terug op een mooi, eerste half jaar van 2024. Zo hebben we 2 interessante, goedbezochte, netwerkbijeenkomsten gehouden, hebben we 2 actieve evenementen gehad en hebben we een mooie themabijeenkomst meegemaakt in het Flonk-Hotel. Daarnaast heb ik...

Lees meer

Eemshaven.info golftoernooi 2024

Donderdag 27 juni was de schitterend gelegen golfbaan van de Groningse Golfclub Duurswold de locatie voor het Eemshaven.Info Golftoernooi: Naast het toernooi konden ook aspirant en beginnende golfers deze dag aan de slag bij de golfclinic. De winnaar van het toernooi...

Lees meer