Opening Purified Metal Company

8 okt 2020Nieuws

Donderdag 24 september opende Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander de eerste fabriek van Purified Metal Company in aanwezigheid van staatssecretaris Stientje van Veldhoven. Samen met alle medewerkers kijken wij terug op een hele bijzondere en vooral prachtige dag.

Wat in 2011 begon als een idee is nu realiteit geworden. Van startup tot marktleider, want onze recyclingfabriek is uniek in de wereld. Helaas kon, in verband met Covid-19, slechts een klein aantal genodigden aanwezig zijn bij de opening. Echter, heel veel mensen hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan de realisatie van ons prachtige bedrijf. Graag willen wij u dan ook van harte danken voor uw uiterst belangrijke bijdrage aan de totstandkoming van deze mijlpaal.
Een impressie van de opening kunt u vinden onder de volgende link [impressie].

Met onze fabriek sluiten wij de waardeketen voor vervuild staal en bieden we objecteigenaren een duurzame oplossing voor verwerking.

Wilt u Purified Metal Company beter leren kennen, bekijk dan onze bedrijfsfilm [bedrijfsfilm], onze Website [Website] of neem direct contact op.

Meer nieuws in deze categorie

Evenement ‘Vaart maken met internationalisering’

Evenement ‘Vaart maken met internationalisering’

Graag nodigen we jou uit om op maandag 27 juni op een unieke locatie in de Eemshaven deel te nemen aan ons evenement ‘Vaart maken met internationalisering’. Op de net geopende Romantika van Holland Norway Lines nemen we jou een middag mee in de wereld van...

Lees meer