Opening Purified Metal Company

8 okt 2020Nieuws

Donderdag 24 september opende Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander de eerste fabriek van Purified Metal Company in aanwezigheid van staatssecretaris Stientje van Veldhoven. Samen met alle medewerkers kijken wij terug op een hele bijzondere en vooral prachtige dag.

Wat in 2011 begon als een idee is nu realiteit geworden. Van startup tot marktleider, want onze recyclingfabriek is uniek in de wereld. Helaas kon, in verband met Covid-19, slechts een klein aantal genodigden aanwezig zijn bij de opening. Echter, heel veel mensen hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan de realisatie van ons prachtige bedrijf. Graag willen wij u dan ook van harte danken voor uw uiterst belangrijke bijdrage aan de totstandkoming van deze mijlpaal.
Een impressie van de opening kunt u vinden onder de volgende link [impressie].

Met onze fabriek sluiten wij de waardeketen voor vervuild staal en bieden we objecteigenaren een duurzame oplossing voor verwerking.

Wilt u Purified Metal Company beter leren kennen, bekijk dan onze bedrijfsfilm [bedrijfsfilm], onze Website [Website] of neem direct contact op.

Meer nieuws in deze categorie

Eerste drijvende LNG-terminal aangekomen in Eemshaven

Eerste drijvende LNG-terminal aangekomen in Eemshaven

Zondag 4 september is de Golar Igloo, de eerste FSRU (Floating Storage Regasification Unit) die wordt gebruikt voor Gasunie-dochter EemsEnergyTerminal, aangekomen in de Eemshaven. Het schip voer met hoog water de Eemshaven binnen. De FSRU kan vloeibaar aardgas (LNG)...

Lees meer
Aluminiumfabriek Aldel in Delfzijl legt productie stil

Aluminiumfabriek Aldel in Delfzijl legt productie stil

Damco Aluminium Delfzijl (Aldel) legt per direct de productie stil vanwege de hoge gas- en stroomprijzen. Het bedrijf zit al langer in zwaar weer. Eerder op donderdagavond hadden vakbond FNV en de ondernemingsraad van het bedrijf nog hoop op scenario's die op korte...

Lees meer