Opening Purified Metal Company

8 okt 2020Nieuws

Donderdag 24 september opende Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander de eerste fabriek van Purified Metal Company in aanwezigheid van staatssecretaris Stientje van Veldhoven. Samen met alle medewerkers kijken wij terug op een hele bijzondere en vooral prachtige dag.

Wat in 2011 begon als een idee is nu realiteit geworden. Van startup tot marktleider, want onze recyclingfabriek is uniek in de wereld. Helaas kon, in verband met Covid-19, slechts een klein aantal genodigden aanwezig zijn bij de opening. Echter, heel veel mensen hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan de realisatie van ons prachtige bedrijf. Graag willen wij u dan ook van harte danken voor uw uiterst belangrijke bijdrage aan de totstandkoming van deze mijlpaal.
Een impressie van de opening kunt u vinden onder de volgende link [impressie].

Met onze fabriek sluiten wij de waardeketen voor vervuild staal en bieden we objecteigenaren een duurzame oplossing voor verwerking.

Wilt u Purified Metal Company beter leren kennen, bekijk dan onze bedrijfsfilm [bedrijfsfilm], onze Website [Website] of neem direct contact op.

Meer nieuws in deze categorie

Tall Ship Guayas uit Ecuador komt  naar DelfSail 2024!

Tall Ship Guayas uit Ecuador komt naar DelfSail 2024!

DelfSail heeft opnieuw een aantal bijzondere tall ships weten vast te leggen. Daaronder Guayas uit Ecuador. Met haar gigantische vlag trekt het schip alle aandacht naar zich toe, in de felle nationale kleuren van Ecuador en met haar de bemanning op de ra’s. Volgens...

Lees meer