Overname en herstart Purified Metal Company (PMC)

8 apr 2024Nieuws

We willen graag een belangrijke update met jullie delen. Na een periode van uitdagingen is Purified Metal Company recentelijk overgenomen door vier Noordelijke ondernemers, met ervaring in verschillende sectoren zoals asbestsanering, vastgoed en machinebouw en die geen verbintenis hadden met het bedrijf in het verleden. Als gevolg hiervan zijn we momenteel bezig met de voorbereidingen voor een herstart, met als streven om tegen het einde van de tweede helft van dit jaar weer Purified Metal Blocks (PMB’s) de fabriek te zien verlaten.

Bij PMC blijven we ons inzetten voor het recyclen van vervuild staal, inclusief asbest en chroom-6, met als doel bij te dragen aan een meer circulaire economie en een reductie van broeikasgassen. We streven ernaar om ons bedrijf stapsgewijs weer operationeel te maken en zullen waar nodig veranderingen en reparaties doorvoeren om dit te realiseren.

PMC staat open voor samenwerkingen met bedrijven en individuen die betrokken zijn bij of interesse hebben in onze missie. We streven ernaar om partnerschappen aan te gaan met zowel nieuwe als bestaande samenwerkingsverbanden. Ook nodigen we bedrijven uit die voorheen met PMC hebben samengewerkt om contact met ons op te nemen. Of het nu gaat om het voortzetten van bestaande samenwerkingen of het verkennen van nieuwe mogelijkheden, we kijken ernaar uit om de dialoog aan te gaan en de kansen voor samenwerking te bespreken. U kunt ons bereiken via info@purifiedmetal.com of via persoonlijke Linked-In pagina’s Hendrik Hijlkema en Tim Doetjes om de mogelijkheden te bespreken.

We kijken ernaar uit om de volgende fase van onze reis met u te delen en samen te werken aan een duurzamere toekomst.
Met vriendelijke groet, Het team van Purified Metal Company (PMC)

Meer nieuws in deze categorie

DelfSail ontbijtbijeenkomst 13 juni 2024

DelfSail ontbijtbijeenkomst 13 juni 2024

Op donderdag 13 juni  om 08.00 uur vertrekt de Regina Andrea vanaf de drijvende steiger in Delfzijl voor een vaartocht met een aantal doelen: - netwerken met leden (ook van andere lokale businessclubs) - geld inzamelen voor de commissie Social Affairs (vrijwillige...

Lees meer
Subsidie voor Eemshydrogen

Subsidie voor Eemshydrogen

Marinus Tabak, COO EWE, postte zojuist het volgende bericht: Met grote trots kunnen we vandaag het nieuws delen dat wij als RWE subsidie toegekend hebben gekregen voor ons 50MW groene waterstofproject, Eemhydrogen, in de Eemshaven. Dit geweldige nieuws markeert een...

Lees meer