WinterWelVaart: Openingshandeling door de Willem Jacob

21 dec 2018Nieuws

Op vrijdag 21 december gaat de WinterWelVaart  in Groningen van start. Dit evenement duurt tot en met zondag 23 december. En de officiële opening wordt gedaan om 16.20 uur door het traditioneel binnen bomen van de Willem Jacob bij de Vissersbrug!

Muziek en theater op twintig schepen
Aan de kades van de Hoge, Lage en Kleine der A liggen meer dan twintig historische charterschepen. In het ruim van deze fantastische schepen kun je genieten van een uitgebreid muziek- en theaterprogramma met artiesten uit alle windstreken. Uiteraard ligt ook de Willem Jacob ter bezichtiging en kun je kennis maken met schipper en bemanning. Ingrid heeft een lekker menu samengesteld met 3 verschillende, verse soepen en quiches. En de Gluh wein staat ook klaar!

Wintermarkt
WinterWelVaart is geen WinterWelVaart zonder de markt. Een kerstmarkt met een knipoog! Verwacht geen traditionele kerststalletjes met kerstaccessoires, WinterWelVaart doet het net even anders! De markt biedt een uitgebreide selectie aan winterse producten, kunst en antiek, eten, drinken en niet-te-missen snuisterijen. In gezellige houten huisjes en kraampjes krijg je genoeg kansen om te slagen voor dat ene originele kerstcadeau of je last-minute kerstinkopen!

Meer nieuws in deze categorie