Maurice Koster versterkt Mercure Hotel

24 jan 2017Service

Maurice Koster (31) is per 1 januari jl. in dienst getreden als Sales Manager voor EVENT Hotels. Maurice Koster heeft het bewegingsgebied Noord Nederland waardoor hij mede verantwoordelijk is voor de Sales & Marketing van het Mercure Hotel Groningen Martiniplaza. Buiten dit hotel om vertegenwoordigd hij ook de 10 Nederlandse hotels, de Duitse hotels en het Hotel Cerretani Firenze MGallery by Sofitel  in Italie die onder de EVENT Hotels en PROVENT Hotels vallen.

Het Mercure Hotel Groningen Martiniplaza is een 4-sterren hotel in het zuidwesten van het centrum van Groningen en op slechts 25 minuten vanaf de Eemshaven. Het hotel ligt direct naast het Martiniplaza Event & Conference center. Alle 157 kamers en suites beschikken over airconditioning, kluisje, minibar, regendouche en gratis WiFi. Met drie vergaderzalen met een capaciteit tot 40 personen en een ligging vlakbij de snelweg is het de ideale locatie voor uw vergadering maar ook voor een korte zakelijke bespreking met een goed verzorgde lunch bent u van harte welkom.

De EVENT Hotels en PROVENT Hotels
zijn gespecialiseerd in het managen van conferentie hotels en business hotels in Nederland, Duitsland en Italië. De hotels van de groep zijn grotendeels via franchise overeenkomsten aangesloten bij diverse internationale hotelmerken. Alle twee tot vijf sterren hotels zijn centraal gelegen in stadscentra, in de directe omgeving van autosnelwegen, internationale luchthavens of internationale congreslocaties. Hierdoor zijn de hotels de ideale locaties voor zowel toeristische als zakelijke reizigers. Op dit moment bezit, beheert en managet EVENT Hotels en Provent Hotels in Europa 60 business- en congreshotels. Naast 2 Pullman Hotels, het Hotel Cerretani Firenze MGallery by Sofitel, 4 Novotels, 2 Mercure hotels, 12 Ibis hotels en 2 Radisson Blu Hotels, behoren daartoe ook 12 Park Inn by Radisson Hotels, 3 The Westin Hotels, het Sheraton Berlin Grand Hotel Esplanade, het Hotel Nikko Düsseldorf, het Reichshof Hamburg • CURIO – A Collection by Hilton en Hotel Lyskirchen Köln.

Maurice Koster zal op 9 februari a.s. aanwezig zijn tijdens de Eemshaven.info netwerkbijeenkomst om al daar persoonlijk kennis met u te maken.

 

Meer nieuws in deze categorie

Welke (facilitaire) opleiding past bij mij?

Welke (facilitaire) opleiding past bij mij?

Als professional wil je in ontwikkeling blijven. Toch is het niet altijd makkelijk om de stap naar een opleiding écht te zetten. Een van de belemmeringen is de keuze van de juiste facilitaire opleiding. Een opleiding die goed past bij je werk, ervaring en interesses....

Lees meer
Gebouwbeheer 1

Gebouwbeheer 1

Gebouwbeheer gaat veel verder dan goed zorgen voor het gebouw waarin jij en je collega’s werken. Het is een afgeleide van de visie en de doelstellingen van je organisatie. Voor facilitair medewerkers is het de uitdaging om de belangen van de organisatie en medewerkers...

Lees meer