Rope Access Noord verricht werkzaamheden aan gevels

20 mrt 2024Nieuws

Op de gevels van panden dienen vaak uiteenlopende werkzaamheden uitgevoerd te worden. Denk hierbij aan het plaatsen van zonwering, het monteren of demonteren van een bedrijfslogo of reclame uiting, reiniging, schilderen, reparaties, etc. Een steiger of hoogwerker wordt vaak ingezet tijdens deze werkzaamheden op hoogte, maar biedt niet altijd uitkomst. Vanwege de directe omgeving (water, bomen) is er niet altijd plek voor een steiger of hoogwerker en ook de vorm van de gevel kan problemen opleveren.

In dit soort gevallen komen wij graag langs om de werkzaamheden uit te voeren. Onze rope access technicians werken van bovenaf en ondervinden daarom geen overlast van de omgeving of vormgeving van het gebouw. In de afgelopen tijd hebben wij al meerdere opdrachten aan gevels mogen uitvoeren. Zonder overlast voor de omgeving en in korte tijd zijn wij op locatie om de werkzaamheden uit te voeren.

Denkt u bij toekomstige werkzaamheden aan uw bedrijfspand daarom ook eens aan ons? U kunt ons bereiken op service@ropeaccessnoord.nl of 06-13640417. Wellicht tot gauw!

 

Meer nieuws in deze categorie

Subsidie voor Eemshydrogen

Subsidie voor Eemshydrogen

Marinus Tabak, COO EWE, postte zojuist het volgende bericht: Met grote trots kunnen we vandaag het nieuws delen dat wij als RWE subsidie toegekend hebben gekregen voor ons 50MW groene waterstofproject, Eemhydrogen, in de Eemshaven. Dit geweldige nieuws markeert een...

Lees meer

Subsidie voor EWE-project Eemhydrogen

Marinus Tabak, COO RWE Generation, postte zojuist het volgende op LinkedIn: Met grote trots kunnen we vandaag het nieuws delen dat wij als RWE subsidie toegekend hebben gekregen voor ons 50MW groene waterstofproject, Eemhydrogen, in de Eemshaven. Dit geweldige nieuws...

Lees meer