Verslag bijeenkomst Paviljoen Overdiep 24 juni 2021

25 jun 2021Bijeenkomsten, Eemshaven

Het paviljoen Overdiep in de historische stad Appingedam aan het Damsterdiep was donderdag 24 juni de locatie voor alweer de tweede bijeenkomst van Businessplatform Eemshaven.info.

Onze gast(heer) Jenz Verbogt werd geïnterviewd door Edwin Pasveer en samen blikten zij terug op het afgelopen anderhalf jaar waarin de ondernemer vanwege de corona-crisis niet meer volledig zelf het stuur in handen had over zijn eigen bedrijf. De dag na 15 maart 2020, de dag waarop de corona-crisis ook in Nederland realiteit werd, trof Verbogt onmiddellijk maatregelen waardoor zijn bedrijf nu, na anderhalf jaar, weer in volle vaart van start kan gaan. Zo gaf hij zijn personeel de zekerheid van baanbehoud en zocht hij creatieve invullingen voor dat wat nog wel mogelijk was. Daarnaast ging hij in gesprek met de lokale industrie en MKB om te onderzoeken waar de mogelijkheden en raakvlakken liggen binnen de regio. Stappen die er voor zorgden dat Paviljoen Overdiep met een positieve blik de toekomst ingaat.

Voor de leden voelde de tweede, fysieke, netwerkbijeenkomst van 2021 alweer wat normaler aan. Onder het genot van een hapje en een drankje werden interessante gesprekken gevoerd en nieuwe afspraken gemaakt.

De foto’s, gemaakt door Jan Zeeman, vind u hier op onze website

 

De volgende bijeenkomst vindt na de zomervakantie plaats.

Meer nieuws in deze categorie

Janny Klei nieuwe manager Eemshaven.info

Janny Klei nieuwe manager Eemshaven.info

Eemshaven.info, hét Businessplatform voor de Eemsdelta met ruim 200 aangesloten bedrijven, heeft met ingang van 1 januari 2024 een nieuwe manager. Gino Hubers geeft na 3 jaren als manager gewerkt te hebben, het stokje over aan Janny Klei. Hubers vertrekt naar de...

Lees meer
Netwerkbijeenkomst 7 september 2023

Netwerkbijeenkomst 7 september 2023

Op de warme donderdagmiddag van 7 september mocht Eemshaven.info vele leden ontmoeten voor haar Netwerkbijeenkomst. Deze keer werden 3 podiumgasten geïnterviewd over hun vakgebied. De gedeputeerde Henk Emmens informeerde de zaal over de kansen die er volgens hem de...

Lees meer