Verslag bijeenkomst Paviljoen Overdiep 24 juni 2021

25 jun 2021Bijeenkomsten, Eemshaven

Het paviljoen Overdiep in de historische stad Appingedam aan het Damsterdiep was donderdag 24 juni de locatie voor alweer de tweede bijeenkomst van Businessplatform Eemshaven.info.

Onze gast(heer) Jenz Verbogt werd geïnterviewd door Edwin Pasveer en samen blikten zij terug op het afgelopen anderhalf jaar waarin de ondernemer vanwege de corona-crisis niet meer volledig zelf het stuur in handen had over zijn eigen bedrijf. De dag na 15 maart 2020, de dag waarop de corona-crisis ook in Nederland realiteit werd, trof Verbogt onmiddellijk maatregelen waardoor zijn bedrijf nu, na anderhalf jaar, weer in volle vaart van start kan gaan. Zo gaf hij zijn personeel de zekerheid van baanbehoud en zocht hij creatieve invullingen voor dat wat nog wel mogelijk was. Daarnaast ging hij in gesprek met de lokale industrie en MKB om te onderzoeken waar de mogelijkheden en raakvlakken liggen binnen de regio. Stappen die er voor zorgden dat Paviljoen Overdiep met een positieve blik de toekomst ingaat.

Voor de leden voelde de tweede, fysieke, netwerkbijeenkomst van 2021 alweer wat normaler aan. Onder het genot van een hapje en een drankje werden interessante gesprekken gevoerd en nieuwe afspraken gemaakt.

De foto’s, gemaakt door Jan Zeeman, vind u hier op onze website

 

De volgende bijeenkomst vindt na de zomervakantie plaats.

Meer nieuws in deze categorie

Verslag golftoernooi 29 juni 2022

Verslag golftoernooi 29 juni 2022

Op woensdag 29 juni werd op het terrein van Golfclub Duurswold het jaarlijkse Eemsdelta Open Golftoernooi georganiseerd. Het was wederom een prachtige dag, vol met oude en nieuwe contacten en waarbij het weer ons wederom niet in de steek liet. De wedstrijd (gespeeld...

Lees meer