13 december Nederland – Japan innovatieforum

27 nov 2023Nieuws

Woensdag 13 december komt een delegatie van Japanse chemiebedrijven op bezoek in Delfzijl. In de middag organiseren we samen met Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), Chemport Europe en NVNOM een Nederland – Japan Innovatie Forum.

Het Nederland – Japan Innovatie Forum biedt gerichte kansen aan Nederlandse ondernemers om in gesprek te gaan met toonaangevende Japanse bedrijven over duurzame chemie. Tijdens de netwerksessies is er de gelegenheid om jouw bedrijf te pitchen en in gesprek te gaan met potentiële zakenpartners, de Nederlandse ambassade in Tokio, en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. De Japanse bedrijven zijn extra geïnteresseerd in de volgende onderwerpen:

•          biologische en gerecyclede materialen
•          chemisch hergebruik
•          duurzame energie
•          nieuwe grondstoffen voor biomassa
•          verminderen CO2-uitstoot
•          omzetten van energie naar warmte

Bedrijven uit Noord-Nederland met interesse voor connecties met Japanse chemiebedrijven hebben de mogelijkheid om in de middag aan te haken bij het innovatie forum. De voertaal is Engels.

Interesse? Meld je uiterlijk 4 december kosteloos aan via de volgende link: https://lnkd.in/eWjqm7pD

 

Bron: Groningen Seaports

Meer nieuws in deze categorie

Eemshaven.info Nieuwsbrief 04

Eemshaven.info kijkt terug op een mooi, eerste half jaar van 2024. Zo hebben we 2 interessante, goedbezochte, netwerkbijeenkomsten gehouden, hebben we 2 actieve evenementen gehad en hebben we een mooie themabijeenkomst meegemaakt in het Flonk-Hotel. Daarnaast heb ik...

Lees meer

Eemshaven.info golftoernooi 2024

Donderdag 27 juni was de schitterend gelegen golfbaan van de Groningse Golfclub Duurswold de locatie voor het Eemshaven.Info Golftoernooi: Naast het toernooi konden ook aspirant en beginnende golfers deze dag aan de slag bij de golfclinic. De winnaar van het toernooi...

Lees meer