13 december Nederland – Japan innovatieforum

27 nov 2023Nieuws

Woensdag 13 december komt een delegatie van Japanse chemiebedrijven op bezoek in Delfzijl. In de middag organiseren we samen met Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), Chemport Europe en NVNOM een Nederland – Japan Innovatie Forum.

Het Nederland – Japan Innovatie Forum biedt gerichte kansen aan Nederlandse ondernemers om in gesprek te gaan met toonaangevende Japanse bedrijven over duurzame chemie. Tijdens de netwerksessies is er de gelegenheid om jouw bedrijf te pitchen en in gesprek te gaan met potentiële zakenpartners, de Nederlandse ambassade in Tokio, en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. De Japanse bedrijven zijn extra geïnteresseerd in de volgende onderwerpen:

•          biologische en gerecyclede materialen
•          chemisch hergebruik
•          duurzame energie
•          nieuwe grondstoffen voor biomassa
•          verminderen CO2-uitstoot
•          omzetten van energie naar warmte

Bedrijven uit Noord-Nederland met interesse voor connecties met Japanse chemiebedrijven hebben de mogelijkheid om in de middag aan te haken bij het innovatie forum. De voertaal is Engels.

Interesse? Meld je uiterlijk 4 december kosteloos aan via de volgende link: https://lnkd.in/eWjqm7pD

 

Bron: Groningen Seaports

Meer nieuws in deze categorie

Tall Ship Guayas uit Ecuador komt  naar DelfSail 2024!

Tall Ship Guayas uit Ecuador komt naar DelfSail 2024!

DelfSail heeft opnieuw een aantal bijzondere tall ships weten vast te leggen. Daaronder Guayas uit Ecuador. Met haar gigantische vlag trekt het schip alle aandacht naar zich toe, in de felle nationale kleuren van Ecuador en met haar de bemanning op de ra’s. Volgens...

Lees meer