Eemshaven 50 jaar – Feest op 10 juni

25 mei 2023Nieuws

Op 7 juni is het 50 jaar geleden dat de Eemshaven feestelijk werd geopend door koningin Juliana. Ter ere hiervan vindt zaterdag 10 juni een open dag plaats in de Eemshaven. Op deze dag zijn er verschillende activiteiten in de Eemshaven, zoals bedrijfsbezoeken en rondritten en -vaarten. Bij het centrale punt, Nijlicht, zijn bedrijven aanwezig met hun eigen stand of activiteit.

De website voor de open dag is nu live: https://www.eemshaven50jaar.nl/. Alle informatie over de open dag is hier te vinden. Via deze site zijn onder andere de rondvaarten te boeken en zijn de routes van de bussen te zhttps://www.eemshaven50jaar.nl/ien. Daarnaast vindt je ook informatie over deelnemende bedrijven van de open dag.

Je kunt je vanaf nu inschrijven voor de vaartochten op de Open Dag Eemshaven! Via https://lnkd.in/e4q5iBiW zijn er verschillende tochten te boeken met de RIB van Rob Ubels, sleepboot van Bijma, veerboot van AG Ems, Loodskotter Eems No.1 en Amasus.

Meer nieuws in deze categorie

Eemshaven.info Nieuwsbrief 04

Eemshaven.info kijkt terug op een mooi, eerste half jaar van 2024. Zo hebben we 2 interessante, goedbezochte, netwerkbijeenkomsten gehouden, hebben we 2 actieve evenementen gehad en hebben we een mooie themabijeenkomst meegemaakt in het Flonk-Hotel. Daarnaast heb ik...

Lees meer

Eemshaven.info golftoernooi 2024

Donderdag 27 juni was de schitterend gelegen golfbaan van de Groningse Golfclub Duurswold de locatie voor het Eemshaven.Info Golftoernooi: Naast het toernooi konden ook aspirant en beginnende golfers deze dag aan de slag bij de golfclinic. De winnaar van het toernooi...

Lees meer