Emme Groot bestuurslid Economic Board Groningen

8 mrt 2016Nieuws

Emme Groot (59) is per 1 maart benoemd tot bestuurslid van de Economic Board Groningen. Groot was vanaf de start (september 2015) lid van de Raad van Commissarissen van de Economic Board.

Die functie beëindigt hij in verband met het aanvaarden van het bestuurslidmaatschap. Het bestuur heeft de heer Groot gevraagd de overstap van de RvC naar het bestuur te maken, omdat zijn kennis en ervaring op het vlak van het politiek bestuur uitstekend aansluit bij de thans gewenste expertise in het bestuur. De RvC heeft de voordracht van het bestuur goedgekeurd. De heer Groot was onder meer burgemeester van de gemeenten Appingedam en Delfzijl.

Het bestuur van de Economic Board wordt verder gevormd door Sieger Dijkstra, Ad de Vos en Jaap Wolters.
 

Bron: Eemsbode.nl

Meer nieuws in deze categorie

Flonk Hotels wint Dutch Hotel Award 2024

Ook in 2024 zocht de Dutch Hotel Award het beste hotelmanagementteam van Nederland. Deze editie is het thema ‘High Tech, High Touch’. Hoe vind je als hotelmanagementteam de optimale balans tussen de “afstandelijke”, maar niet meer weg te denken, techniek en...

Lees meer

Delfsail Vaartocht 2024

Op de eerste dag van Delfsail 2024, 13 juni, kwamen leden van de netwerkorganisaties CC Ventus, Top of Holland en Eemshaven.info om 8 uur bij elkaar op de kade van Delfzijl om in te schepen op de 'Regina Andrea' voor een vaartocht en ontbijt. De bijeenkomst werd...

Lees meer

Nieuwsbrief 03

Zojuist verschenen, vers van de pers: de derde nieuwsbrief van Eemshaven.info. U kunt de nieuwsbrief lezen via deze link.   Veel leesplezier!

Lees meer