Opening nieuw kantoor Gebroeders Benus in Nijlicht; Kunstexpositie in Nijlicht tot 15 april

7 mrt 2018Nieuws

In het kantorencomplex Nijlicht in de Eemshaven opent Marijke van Beek, burgemeester van de gemeente Eemsmond, op woensdag 14 maart om 16.00 uur zowel het nieuwe kantoor van Bouwonderneming Gebroeders Benus als de kunstexpositie van Linda Bouter en Bas Jan van Stam.

 

Geïnteresseerden kunnen t/m 15 april op alle dinsdagen en zondagen van 14-16 uur (met uitzondering van 1ste Paasdag) en op tweede Paasdag van 14-16 uur een kijkje komen nemen op de tweede etage van Nijlicht. Voor bezoek buiten deze tijden kan men rechtstreeks contact opnemen met kunstenaar Linda Bouter.

 

Bouwonderneming Gebroeders Benus Bouwonderneming Gebroeders Benus BV verzorgt al meer dan 100 jaar de realisatie van woningen, bedrijfspanden en projecten voor haar klanten. Het bouwbedrijf doet dit al jarenlang vanuit vaste standplaats Musselkanaal. Naast deze vestiging heeft Bouwonderneming Gebroeders Benus nu gekozen voor een nieuwe locatie in de Eemshaven. Dit om aan de toenemende vraag van bedrijven in het havengebied te voldoen. Het nieuwe kantoor is gevestigd in het (bestaande) kantorencomplex Nijlicht in de Eemshaven.

 

Kunstexpositie Nijlicht

De kunstexpositie is gewijd aan het ‘Plan Koningsoord’ en ‘De Eemshaven Triptieken’. De tegenstelling tussen beide gebieden, aan de ene kant van de slaperdijk het gehucht Koningsoord in het rustige en weidse Groninger land, aan de andere kant de verrijzenis van enorme bouwwerken en de bedrijvigheid van de Eemshaven, inspireerde de kunstenaars tot het maken van deze expositie. Zie ook www.bouterenvanstam.nl. (tel. 0595-412402/06-13030781.

De kunstexpositie is ter gelegenheid van de opening van het nieuwe kantoor in samenwerking met Bouwonderneming Gebroeders Benus en Groningen Seaports tot stand gekomen.

Meer nieuws in deze categorie

Verslag golftoernooi 29 juni 2022

Verslag golftoernooi 29 juni 2022

Op woensdag 29 juni werd op het terrein van Golfclub Duurswold het jaarlijkse Eemsdelta Open Golftoernooi georganiseerd. Het was wederom een prachtige dag, vol met oude en nieuwe contacten en waarbij het weer ons wederom niet in de steek liet. De wedstrijd (gespeeld...

Lees meer
Evenement ‘Vaart maken met internationalisering’

Evenement ‘Vaart maken met internationalisering’

Graag nodigen we jou uit om op maandag 27 juni op een unieke locatie in de Eemshaven deel te nemen aan ons evenement ‘Vaart maken met internationalisering’. Op de net geopende Romantika van Holland Norway Lines nemen we jou een middag mee in de wereld van...

Lees meer