Opening nieuw kantoor Gebroeders Benus in Nijlicht; Kunstexpositie in Nijlicht tot 15 april

7 mrt 2018Nieuws

In het kantorencomplex Nijlicht in de Eemshaven opent Marijke van Beek, burgemeester van de gemeente Eemsmond, op woensdag 14 maart om 16.00 uur zowel het nieuwe kantoor van Bouwonderneming Gebroeders Benus als de kunstexpositie van Linda Bouter en Bas Jan van Stam.

 

Geïnteresseerden kunnen t/m 15 april op alle dinsdagen en zondagen van 14-16 uur (met uitzondering van 1ste Paasdag) en op tweede Paasdag van 14-16 uur een kijkje komen nemen op de tweede etage van Nijlicht. Voor bezoek buiten deze tijden kan men rechtstreeks contact opnemen met kunstenaar Linda Bouter.

 

Bouwonderneming Gebroeders Benus Bouwonderneming Gebroeders Benus BV verzorgt al meer dan 100 jaar de realisatie van woningen, bedrijfspanden en projecten voor haar klanten. Het bouwbedrijf doet dit al jarenlang vanuit vaste standplaats Musselkanaal. Naast deze vestiging heeft Bouwonderneming Gebroeders Benus nu gekozen voor een nieuwe locatie in de Eemshaven. Dit om aan de toenemende vraag van bedrijven in het havengebied te voldoen. Het nieuwe kantoor is gevestigd in het (bestaande) kantorencomplex Nijlicht in de Eemshaven.

 

Kunstexpositie Nijlicht

De kunstexpositie is gewijd aan het ‘Plan Koningsoord’ en ‘De Eemshaven Triptieken’. De tegenstelling tussen beide gebieden, aan de ene kant van de slaperdijk het gehucht Koningsoord in het rustige en weidse Groninger land, aan de andere kant de verrijzenis van enorme bouwwerken en de bedrijvigheid van de Eemshaven, inspireerde de kunstenaars tot het maken van deze expositie. Zie ook www.bouterenvanstam.nl. (tel. 0595-412402/06-13030781.

De kunstexpositie is ter gelegenheid van de opening van het nieuwe kantoor in samenwerking met Bouwonderneming Gebroeders Benus en Groningen Seaports tot stand gekomen.

Meer nieuws in deze categorie

RWE bouwt mega-batterij in Eemshaven

RWE bouwt mega-batterij in Eemshaven

Batterij kan een uur lang de rol van elektriciteitscentrale kan overnemen Het Duitse energieconcern RWE bouwt in de Eemshaven een enorme batterij. Die moet eraan bijdragen dat vraag en aanbod van elektriciteit goed op elkaar kunnen worden afgestemd. De batterij komt...

Lees meer
Netwerkbijeenkomst 7 september 2023

Netwerkbijeenkomst 7 september 2023

Op de warme donderdagmiddag van 7 september mocht Eemshaven.info vele leden ontmoeten voor haar Netwerkbijeenkomst. Deze keer werden 3 podiumgasten geïnterviewd over hun vakgebied. De gedeputeerde Henk Emmens informeerde de zaal over de kansen die er volgens hem de...

Lees meer
Enjoy Bedrijfskleding neemt Proron Workwear over

Enjoy Bedrijfskleding neemt Proron Workwear over

Per 1 september 2023 wordt Proron Workwear overgenomen door Enjoy Bedrijfskleding. Beide bedrijven passen uitstekend bij elkaar door hun persoonlijke service, kwaliteit en no-nonsense benadering. Eigenaar Ronald van der Toorn van Proron heeft in 10 jaar een...

Lees meer