Waterbouwbedrijf Heuvelman Ibis BV definitief overgenomen door 4 aandeelhouders

27 dec 2017Nieuws

Waterbouwbedrijf Heuvelman Ibis BV, is vanaf 1 januari 2018 definitief in handen van de vierkoppige directie. Met het zetten van de handtekeningen zijn alle vier de directeuren, Erik Stuut, Luuk Knol, Martijn Heuvelman en Bassam Mouchawrab, samen evenredig eigenaar geworden van het in Delfzijl, Leer en Amsterdam gevestigde waterbouwbedrijf. Met de definitieve overname door de vierkoppige directie is de in 2015 ingeslagen nieuwe koers extra bestendigd en geeft het Heuvelman Ibis, als modern en innovatie waterbouwbedrijf, de extra slagkracht die het nodig heeft.

De breed georiënteerde waterbouwonderneming die in 1969 is opgericht door Arie Heuvelman kent een lange geschiedenis aan waterbouwactiviteiten in binnen- en buitenland en wordt sinds jaar en dag geassocieerd met Delfzijl.

 De definitieve overname is de bekroning op de nieuwe weg die het bedrijf is ingeslagen vanaf 2015. Heuvelman Ibis richt zich op drie pijlers te weten: staalbouw , binnenlandse waterbouwkundige werken en grootschalig baggeren en heeft daarmee alles in huis om van elk waterbouwproject een succes te maken. “Wij werken met water”

Meer nieuws in deze categorie

Evenement ‘Vaart maken met internationalisering’

Evenement ‘Vaart maken met internationalisering’

Graag nodigen we jou uit om op maandag 27 juni op een unieke locatie in de Eemshaven deel te nemen aan ons evenement ‘Vaart maken met internationalisering’. Op de net geopende Romantika van Holland Norway Lines nemen we jou een middag mee in de wereld van...

Lees meer