Waterbouwbedrijf Heuvelman Ibis BV definitief overgenomen door 4 aandeelhouders

27 dec 2017Nieuws

Waterbouwbedrijf Heuvelman Ibis BV, is vanaf 1 januari 2018 definitief in handen van de vierkoppige directie. Met het zetten van de handtekeningen zijn alle vier de directeuren, Erik Stuut, Luuk Knol, Martijn Heuvelman en Bassam Mouchawrab, samen evenredig eigenaar geworden van het in Delfzijl, Leer en Amsterdam gevestigde waterbouwbedrijf. Met de definitieve overname door de vierkoppige directie is de in 2015 ingeslagen nieuwe koers extra bestendigd en geeft het Heuvelman Ibis, als modern en innovatie waterbouwbedrijf, de extra slagkracht die het nodig heeft.

De breed georiënteerde waterbouwonderneming die in 1969 is opgericht door Arie Heuvelman kent een lange geschiedenis aan waterbouwactiviteiten in binnen- en buitenland en wordt sinds jaar en dag geassocieerd met Delfzijl.

 De definitieve overname is de bekroning op de nieuwe weg die het bedrijf is ingeslagen vanaf 2015. Heuvelman Ibis richt zich op drie pijlers te weten: staalbouw , binnenlandse waterbouwkundige werken en grootschalig baggeren en heeft daarmee alles in huis om van elk waterbouwproject een succes te maken. “Wij werken met water”

Meer nieuws in deze categorie

Eemshaven.info Nieuwsbrief 04

Eemshaven.info kijkt terug op een mooi, eerste half jaar van 2024. Zo hebben we 2 interessante, goedbezochte, netwerkbijeenkomsten gehouden, hebben we 2 actieve evenementen gehad en hebben we een mooie themabijeenkomst meegemaakt in het Flonk-Hotel. Daarnaast heb ik...

Lees meer

Eemshaven.info golftoernooi 2024

Donderdag 27 juni was de schitterend gelegen golfbaan van de Groningse Golfclub Duurswold de locatie voor het Eemshaven.Info Golftoernooi: Naast het toernooi konden ook aspirant en beginnende golfers deze dag aan de slag bij de golfclinic. De winnaar van het toernooi...

Lees meer