EQIN en Stork nodigen u uit!

4 sep 2019Service

Op woensdag 18 september openen we onze nieuwe locatie in de Eemshaven; EQIN en Stork samen in één pand. We versterken gezamenlijk onze lokale footprint om onze klanten in en rond de Eemshaven nog beter en vlotter van dienst te kunnen zijn!

U bent van harte welkom tussen 13 uur en 16 uur voor een kijkje achter de schermen. We tonen u de nieuwe locatie en laten u proeven van onze toegevoegde waarde voor uw organisatie. U ontdekt enkele innovatieve oplossingen van Stork en maakt kennis met de equipment- en projectoplossingen van EQIN.

Bovenal praten we graag bij onder het genot van een hapje en een drankje. We zijn trots op de uitbreiding van onze footprint in de omgeving Eemshaven en bespreken graag met u hoe we u kunnen helpen met het oplossen van uw uitdagingen in onderhoud, turnarounds en projecten!

Aanmelden kan via deze link.

Meer nieuws in deze categorie

Welke (facilitaire) opleiding past bij mij?

Welke (facilitaire) opleiding past bij mij?

Als professional wil je in ontwikkeling blijven. Toch is het niet altijd makkelijk om de stap naar een opleiding écht te zetten. Een van de belemmeringen is de keuze van de juiste facilitaire opleiding. Een opleiding die goed past bij je werk, ervaring en interesses....

Lees meer
Gebouwbeheer 1

Gebouwbeheer 1

Gebouwbeheer gaat veel verder dan goed zorgen voor het gebouw waarin jij en je collega’s werken. Het is een afgeleide van de visie en de doelstellingen van je organisatie. Voor facilitair medewerkers is het de uitdaging om de belangen van de organisatie en medewerkers...

Lees meer