EQIN en Stork nodigen u uit!

4 sep 2019Service

Op woensdag 18 september openen we onze nieuwe locatie in de Eemshaven; EQIN en Stork samen in één pand. We versterken gezamenlijk onze lokale footprint om onze klanten in en rond de Eemshaven nog beter en vlotter van dienst te kunnen zijn!

U bent van harte welkom tussen 13 uur en 16 uur voor een kijkje achter de schermen. We tonen u de nieuwe locatie en laten u proeven van onze toegevoegde waarde voor uw organisatie. U ontdekt enkele innovatieve oplossingen van Stork en maakt kennis met de equipment- en projectoplossingen van EQIN.

Bovenal praten we graag bij onder het genot van een hapje en een drankje. We zijn trots op de uitbreiding van onze footprint in de omgeving Eemshaven en bespreken graag met u hoe we u kunnen helpen met het oplossen van uw uitdagingen in onderhoud, turnarounds en projecten!

Aanmelden kan via deze link.

Meer nieuws in deze categorie

GroBusiness – Route2Market

GroBusiness – Route2Market

Wij van GroBusiness, organiseren op dinsdag 12 april ons allereerste live GroBusiness café voor MKB in Stad en Ommeland. Tijdens het café gaan we in op de Route2Market, het nut én de noodzaak van een gestructureerde marktbenadering, versterkt door het snel...

Lees meer
S&S Systems internationaal met Andon-bord

S&S Systems internationaal met Andon-bord

S&S Systems heeft een revolutionair multi-level, interactief Andon-bord afgeleverd voor procesoptimalisatie bij Emerson. Emerson Automation Solutions, onderdeel van het wereldwijde Emerson Inc., is een wereldwijd Fortune 500 productiebedrijf dat technologie en...

Lees meer