Kenneth Smit Trainingen: Optimaal rendement uit je dag!

4 sep 2019Service

Weer de baas worden over je agenda?

Tijdens de training op 8 oktober in Zwolle krijg je inzicht in hoe het met je “persoonlijke timemanagement” is gesteld. Je krijgt handvatten aangereikt om weer baas te worden over je agenda.

Die vraag, hoe deel ik mijn dag in om een optimaal rendement te behalen, staat centraal tijdens deze training Time Management.

Lees meer…

Voor informatie over data, locatie, tarief en direct inschrijven zie Inschrijvingsformulier

Open Training Timemanagement okt 2019.pdf.

Wil je dat deze training als In Company maatwerktraining wordt verzorgd voor jouw organisatie? Mail mij dan, ik zal je graag informeren over de mogelijkheden.

Vanaf nu optimaal rendement uit je dag? Je bent van harte welkom!

Met vriendelijke groet,

Paul Claessens

 
Bonnen 56
9461 TD  Gieten
06 – 502 365 74
p.claessens@kennethsmit.com
www.kennethsmit.com/paulclaessens

Meer nieuws in deze categorie

Welke (facilitaire) opleiding past bij mij?

Welke (facilitaire) opleiding past bij mij?

Als professional wil je in ontwikkeling blijven. Toch is het niet altijd makkelijk om de stap naar een opleiding écht te zetten. Een van de belemmeringen is de keuze van de juiste facilitaire opleiding. Een opleiding die goed past bij je werk, ervaring en interesses....

Lees meer
Gebouwbeheer 1

Gebouwbeheer 1

Gebouwbeheer gaat veel verder dan goed zorgen voor het gebouw waarin jij en je collega’s werken. Het is een afgeleide van de visie en de doelstellingen van je organisatie. Voor facilitair medewerkers is het de uitdaging om de belangen van de organisatie en medewerkers...

Lees meer