NIVI BHV B.V. eerste opleidingsinstituut met Kiwa-keurmerk COVID-19 preventiemaatregelen

11 jan 2021Service

NIVI BHV B.V. voert als eerste opleidingsinstituut in Nederland het keurmerk van certificeringsbedrijf Kiwa voor de toetsing van de Covid-19 maatregelen die zij heeft getroffen. “Als resultaat van deze certificering kan NIVI BHV B.V. aantonen dat alle noodzakelijke stappen zijn gezet om de kans op besmetting met het coronavirus te beperken.”

NIVI BHV B.V. is gevestigd in Appingedam & Delfzijl en beschikt over meerdere leslokalen, lunchruimtes en praktijkruimten. Voor alle disciplines gelden afzonderlijke maatregelen die getoetst zijn door Kiwa. “NIVI BHV B.V. volgt strikte protocollen om het welzijn en de veiligheid van gasten en medewerkers te waarborgen. Nationale regelgeving en branche-specifieke richtlijnen worden volledig opgevolgd, evenals diverse zelf getroffen aanvullende voorzorgsmaatregelen.”

Voor NIVI BHV B.V. was het van belang dat de toetsing zou plaatsvinden voor we weer mogen gaan opleiden (half januari) door een onafhankelijke partij, vertelt algemeen manager Rody Bos. “Onbezorgd een cursus of bijeenkomst kunnen volgen, is in tijden van het coronavirus geen vanzelfsprekendheid meer. Dit keurmerk van Kiwa is voor ons een bevestiging dat we met onze voorzorgsmaatregelen een zo groot mogelijke inspanning doen voor het welzijn van onze cursisten en medewerkers. Ook zal het ertoe bijdragen dat cursisten bij ons met een gerust hart kunnen trainen.”

Om alle voorzorgmaatregelen in verband met het coronavirus te toetsen, is NIVI BHV B.V. in zee gegaan met Kiwa. Zij heeft een nieuw keurmerk geïntroduceerd dat met onafhankelijke audits de juiste inzet waarborgt van voorzorgsmaatregelen op basis van de overheids- en RIVM-normen. NIVI BHV B.V. is hiermee het eerste opleidingsinstituut in Nederland die haar maatregelen onafhankelijk door Kiwa laat toetsen.

Bij NIVI BHV B.V. zijn diverse maatregelen getroffen zoals looproutes, afstand-stickers en desinfectiezuilen. De frequentie van schoonmaak in alle ruimtes is verhoogd en aanvullende veiligheids- en hygiëne maatregelen zijn van kracht. Medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis, zodat de bezetting op kantoor zo laag mogelijk is.

Deze protocollen worden dagelijks geëvalueerd en aangepast aan het beleid dat vanuit de overheid wordt gevoerd. Binnen NIVI BHV B.V. is één persoon toegewezen voor protocollen, trainingen en werkinstructies.

“Met dit keurmerk kan NIVI BHV B.V. aan klanten laten zien dat zij alles in het werk heeft gesteld om een veilig verblijf mogelijk te maken. Nu op basis van een onafhankelijke toetsing door Kiwa kan worden aangetoond dat zij alle nodige voorzorgsmaatregelen hebben getroffen, kan zij bezoekers het vertrouwen geven dat zij met een gerust hart een cursus kunnen volgen bij NIVI BHV B.V..

Ook met een gerust hart een BHV, VCA ,Heftruck of overige veiligheidscursussen volgen? Neem dan eens een kijkje op onze website.

 

     

Meer nieuws in deze categorie

GroBusiness – Route2Market

Wij van GroBusiness, organiseren op dinsdag 12 april ons allereerste live GroBusiness café voor MKB in Stad en Ommeland. Tijdens het café gaan we in op de Route2Market, het nut én de noodzaak van een gestructureerde marktbenadering, versterkt door het snel...

Lees meer
S&S Systems internationaal met Andon-bord

S&S Systems internationaal met Andon-bord

S&S Systems heeft een revolutionair multi-level, interactief Andon-bord afgeleverd voor procesoptimalisatie bij Emerson. Emerson Automation Solutions, onderdeel van het wereldwijde Emerson Inc., is een wereldwijd Fortune 500 productiebedrijf dat technologie en...

Lees meer