UBN Uitzendbureau – “Wij halen de beste match eruit.”

2 sep 2020Service

Het is een enerverende tijd, geeft Harry Noorlander, Commercieel Directeur van UBN Uitzendbureau, aan.
Met focus, kennis, passie en toewijding weten ze bij UBN Uitzendbureau elke dag weer heel veel mensen blij te maken.

“Waar voorheen nog een laagterecord was in het aantal werkzoekenden, kunnen we nu makkelijker hele geschikte logistieke en industriële krachten vinden. Wij halen de beste match eruit.”

In 2016 kleurde het centrum van Groningen even oranje, toen werd de vestiging UBN Groningen geopend. Met Lennart, Roy, Tessa, Pascal, Annet en Carmen is het team bij UBN Groningen compleet.

“Fysieke inloopvestigingen zijn belangrijk, omdat de kernwaarden van uitzenden zitten in hoe goed je de uitzendkracht en de inlenende opdrachtgever kent. Dat lukt niet door alleen te kijken naar een koud cv. Wij gaan voor een echte match. Zo willen we bijvoorbeeld ook de ploegleider kennen met wieiemand komt te werken. Daarnaast hebben onze Recruiters een bepaald aantal klanten en de Recruiters kennen al deze klanten erg goed! Daar zit onze toegevoegde waarde. Het maken van die match is waar het uitzenden oorspronkelijk om draait.”

UBN kan bedrijven ook in nog andere uitdagingen bijstaan. Naast uitzenden staan ze klaar voor inhouse oplossingen, detachering en werving&selectie. Ook investeert UBN in opleidingen en trainingen om de juiste match te kunnen maken.

“Stel: een kandidaat wil graag in de productie of logistiek aan de slag, maar heeft geen hef- of reachtruckcertificaat. Als UBN Uitzendbureau zorgen we dat hij of zij de juiste opleidingen volgt zodat diegene daarna voldoet aan de gestelde criteria van de inlener.”

UBN denkt vooruit. De vestiging in Groningen is dan ook in de coronatijd geopend en zijn ze aan het werk om nu, maar ook als er straks weer gunstigere tijden zijn, hun krachten en inlenende opdrachtgevers te helpen. Wil je snel de juiste invulling geven aan een vacature? En wil je meer weten over hoe UBN Uitzendbureau Groningen hierbij kan helpen?
Zij adviseren je graag.

Het artikel kunt u hier lezen.

Meer nieuws in deze categorie

GroBusiness – Route2Market

GroBusiness – Route2Market

Wij van GroBusiness, organiseren op dinsdag 12 april ons allereerste live GroBusiness café voor MKB in Stad en Ommeland. Tijdens het café gaan we in op de Route2Market, het nut én de noodzaak van een gestructureerde marktbenadering, versterkt door het snel...

Lees meer
S&S Systems internationaal met Andon-bord

S&S Systems internationaal met Andon-bord

S&S Systems heeft een revolutionair multi-level, interactief Andon-bord afgeleverd voor procesoptimalisatie bij Emerson. Emerson Automation Solutions, onderdeel van het wereldwijde Emerson Inc., is een wereldwijd Fortune 500 productiebedrijf dat technologie en...

Lees meer